1.Apa testosteron phenylpropionate? Piye cara kerjane?

Testosteron yaiku hormon lanang sing kedadeyan alami ing awak manungsa. Hormon kasebut diprodhuksi ing pria kanthi testis. Hormon iki duwe peran penting kanggo ningkatake penampilan manungsa uga pangembangan seksual. Watak pria, kayata massa balung, otot, produksi sperma, lan drive seks, kabeh dirangsang dening testosteron. Nanging, produksi testosteron mudhun dadi siji umur. Ing sisih liya, testosteron minangka steroid anabolik sing disuntikake ing awak kanggo mbantu ngrampungake otot lan nambah karakteristik lanang liyane. Sapa sing ngalami tingkat testosteron rendah uga menehi saran kanggo njupuk testosteron kanggo mbantu ningkatake produksi hormon alami ing awak.

Fenilpropionat testosteron (1255-49-8) minangka steroid anabolik sing digunakake dening individu sing ngalami efek saka tingkat testosteron rendah. Kurang cukup testosteron ing awak bisa nyebabake macem-macem masalah kesehatan kayata rendah libido, tingkat sperma sing kurang, lan bisa nundha pangembangan karakteristik lanang kaya swara jero, jenggot, utawa otot sajrone remaja. Yen sampeyan nggoleki obat sing bakal mbantu sampeyan ing bangunan otot uga entuk target minangka atlit, mula testosteron phenylpropionate bakal dadi suplemen paling apik. Steroid anabolik iki ngasilake asil kualitas sajrone sampeyan tindakake pandhuan dosis.

Biasane, produsen testosteron nempatake obat kasebut karo ester sing beda-beda supaya bisa aktif ing awak luwih suwe. Phenylpropionate minangka salah sawijining ester umum sing nempel ing testosteron kanggo ndawakake umur aktif obat kasebut nganti kira-kira 4 nganti 5. Olah rogo ngencengke otot lan atlit minangka pangguna saka testosteron phenylpropionate testosteron sing aktif. Obat kasebut mbantu dheweke ngundhakake kekuatan awak kanthi sakabehe, mbangun otot, lan uga nambah drive seksual. Nanging, kaya nalika nggunakake steroid liyane, luwih becik kanggo mriksa pemeriksaan medis sadurunge miwiti njupuk obat iki. Panganggone testosteron ppropionate bisa beda-beda gumantung saka saben wong liya.

Kepiye cara testosteron phenylpropionate?

Fenilpropionat testosteron (1255-49-8) kayadene steroid anabolik liyane stimulasi awak supaya ngasilake hormon testosteron luwih akeh. Obat kasebut njamin awak sampeyan duwe level hormon testosteron sing cukup lan mantep. Sawise level hormon lanang iki cukup ing sistem awak, sampeyan bakal kanthi otomatis bisa ngerteni keuntungan, lan sampeyan bisa kanthi gampang entuk target karir. Hormon kasebut uga tanggung jawab kanggo ningkatake mundhut lemak, njaga massa otot, lan nglindhungi sampeyan saka Osteoporosis.

Kanggo binaraga, otot ramping lan kekuatan awak kritis kanggo kinerja sing luwih apik ing latihan lan kompetisi. Hormon testosteron uga mbiyantu mbatalake jaringan sawise latihan abot amarga luwih akeh siklus. Hormon kasebut terikat karo Androgen Receptors (AR) kanggo nyuda lemak lan otot nambah uga ndandani. Nanging, kanggo asil phenylpropionate testosteron sing luwih apik, sampeyan kudu ngiringi dosis kanthi diet lan latihan sing tepat. Ngandhani pelatih lan ahli nutrisi nalika miwiti njupuk dosis phenylpropionate testosteron. Hubungi langsung menyang dhokter nalika sampeyan nemokake efek samping sing luwih parah supaya ora komplikasi kesehatan.

2.Daur pénylpropionat testosteron

Testosteron phenylpropionate kudu diwenehake kira-kira udakara minggu 6 nganti 8, gumantung saka sing sampeyan butuhake ing pungkasan siklus. Dokter sampeyan uga bakal ngrancang sing paling apik testosteron Siklus phenylpropionate kanggo sampeyan sawise mriksa kahanan kesehatan. Kadhangkala dhokter bisa nguatake periode dosis utawa nyuda. Pemeriksaan medis biasa bakal penting kanggo ngawasi proses obat sajrone siklus. Testosteron phenylpropionate bisa digunakake dhewe sajrone siklus utawa karo steroid anabolik liyane kanggo asil sing luwih apik. Nanging, aja gabungke obat kasebut tanpa konsultasi karo obat sampeyan.

Pemula disaranake diwiwiti kanthi dosis sithik lan siklus sing luwih cendhek, sing bisa diatur mengko kanggo asil sing luwih apik. Pangguna phenylpropionate testosteron majeng bisa tahan nganti maksimal minggu 8 utawa luwih. Aja nyuda utawa nambah siklus phenylpropionate testosteron, yen dhokter durung menehi saran supaya sampeyan nglakoni. Kadhangkala medik bisa mungkasi siklus tengah yen sampeyan nemu efek samping sing abot sing bisa nyebabake komplikasi kesehatan. Badan manungsa beda kanthi reaksi karo macem-macem obat; Mangkono, ora otomatis obat kasebut bakal digunakake kanggo sampeyan kaya sing dikarepake.

3.Asil phenylpropionate testosteron

Fenilpropionat testosteron (1255-49-8), nalika digunakake kanthi tepat, ngirim asil positif lan pungkasane bakal mbantu sampeyan entuk target. Mulane, dosis, diet, lan latihan sing tepat, bakal njamin asil sing kualitas. Mangkene sawetara asil testosteron phenylpropionate umum;

  • Pertumbuhan otot, salah sawijining sebab kenapa sampeyan kudu miwiti njupuk Testosteron phenylpropionate minangka binaraga amarga mbantu nambah otot. Otot duwe peran penting ing urip binaraga lan entuk manawa sampeyan kudu njupuk steroid sing tepat kanggo nambah pangembangan otot. Saben binaragawan utawa atlit kepengin duwe otot tanpa lemak, sing bisa digayuh kanthi nggunakake obat sing kuat iki.
  • Ngobong lemak, siklus nglereni uga penting amarga bisa ngilangi lemak awak sing berlebihan ing awak. Testosteron phenylpropionate minangka suplemen nglereni sing kuat banget amarga nambah metabolisme, sing ndadékaké pembakaran lemak awak kanthi cepet. Sampeyan bisa nggunakake obat kasebut dhewe utawa bebarengan karo steroid anabolik liyane sing bakal nyepetake proses pembakaran lemak.
  • Pamulihan lan ndandani otot kanthi cepet, latihan bisa nambahi otot amarga bobot bobot ing gedung olahraga. Nyeri sing sampeyan alami sawise bisa ngalangi latihan sampeyan lan kadhangkala bisa nggawe sampeyan terus karo praktik kasebut. Nanging, nalika njupuk phenylpropionate testosteron, paling ora kuwatir amarga tamba nambah proses penyembuhan jaringan. Otot sampeyan mesthi bakal cepet-cepet marem supaya bisa mlaku saben dinane lan gampang nggayuh asil sing dikarepake.
  • Nambah kekuatan awak sakabèhé, kekurangan energi sing cukup kanggo digarap lan saingan kanthi efektif minangka tantangan paling gedhe sing ditangani dening akeh binaragawan kanthi tugas. Testosteron phenylpropionate bakal ningkatake tingkat energi supaya bisa nglatih kanthi suwe nganti suwe lan entuk target kanthi cepet.
  • Nguatake sistem balung, osteoporosis minangka tantangan kanggo wong akeh, lan obat iki mbantu nglawan penyakit balung iki. Testosteron phenylpropionate bakal ningkatake kesehatan sistem balung. Wis pirang-pirang taun saiki, medik nggunakake obat iki kanggo nulungi pasien osteoporosis. Studies nuduhake yen phenylpropionate testosteron minangka salah sawijining obat sing paling kuat kanggo nglawan kerentanan balung.
  • Ningkatake jinis drive lan napsu; tingkat testosteron sing ditingkatake bakal nambah libido kanthi otomatis. Ing tangan liyane, napsu sampeyan uga bakal ditambah. Mula, iki ndadekake testosteron phenylpropionate produk sing apik kanggo para binaragawan lan individu sing berjuang karo drive seks rendah. Ing siklus sing akeh, napsu sampeyan uga bakal luwih apik lan bisa nggayuh tujuan sing dikarepake.

Efek samping testosteron phenylpropionate

Kaya obat liyane, testosteron phenylpropionate (1255-49-8) uga duwe kekurangan sing biasane dienggo para pangguna sing nyalahi panggunaan. Sampeyan kudu ngiringan pandhuan dosis yen sampeyan pengin nyuda efek samping iki. Nanging, amarga kerumitan awak manungsa, sawetara wong bisa ngalami efek samping sanajan sawise njupuk dosis sing bener, nanging medik bisa ngontrol kasebut. Sawetara efek sisih testosteron phenylpropionate umum kalebu;

  • Obat kasebut bisa nyebabake kukul lan rashes ing awak sampeyan
  • Bisa nyebabake tekanan dhuwur
  • Gynecomastia
  • Sampeyan uga bisa ngalami hypertrophy saka prostat
  • Bisa nyebabake kebutuhan pangguna sawetara

Kajaba iku, ana sawetara efek sisih cilik sing bisa dialami, sing ilang sajrone sawetara dina. Dheweke kalebu, gatel lan gedhe ing wilayah injeksi, nanging yen luwih elek tinimbang samesthine, dhokter bakal mbantu sampeyan nambani obat sing sampurna. Warta sing apik yaiku mayoritas efek sisih Testosteron phenylpropionate bisa dikendhaleni yen sampeyan ngandhani dhokter kanthi tepat. Aja terus nggunakake obat kasebut yen sampeyan nemoni efek ing ndhuwur tanpa disetujoni dhokter. Kadhangkala bisa dadi tantangan kanggo mbalikake efek parah yen obat kasebut telat.

Testosteron phenylpropionate Kabeh Badan Pembutuh Perlu Ngerteni

4.Testosteron dosis phenylpropionat

Dosis sing tepat mesthi njanjekake asil kualitas lan ing wektu sing tepat. Sing disaranake dosis fenilpropionat testosteron kisaran saka 100-200 mg sing kudu dijupuk sapisan telung dina. Kanggo pangguna anyar, luwih becik diwiwiti kanthi dosis rendah ing siklus pertama banjur bisa diatur ing siklus ing ngisor iki. Dosis kudu diterbitake liwat injeksi lan intramuskular. Biasane, sampeyan kudu njupuk obat kasebut kira-kira minggu 6-8. Nanging, iki bisa diganti gumantung kepiye awak ditrapake karo phenylpropionate testosteron. Sampeyan dhokter bisa menehi saran kanggo miwiti kanthi dosis sing luwih murah tinimbang 100mgs saben dina 3, sawise mriksa kahanan kesehatan. Ibu-ibu uga menehi saran kanggo njupuk dosis phenylpropionate testosteron rendah supaya ora duwe ciri-ciri lanang.

Ing tangan liyane, binaragawan maju utawa atlit 200mgs saben dina 3 bakal dadi dosis sing paling sampurna kanggo nggayuh tujuan sing dikarepake. Kanggo asil sing luwih apik, sok bareng dosis sampeyan karo diet lan latihan sing tepat, yen sampeyan pengin nggawe otot utawa nalika nglereni siklus. Obat iki bisa digunakake ing jejere steroid anabolik liyane, nanging uga menehi asil kualitas nalika digunakake dhewe. Kanggo siklus sing umume, sampeyan bisa uga kudu tumpukan phenylpropionate testosteron karo steroid liyane, nanging melu dhokter sampeyan supaya bisa nggawe kombinasi sing paling apik. Uga elinga tindakake kabeh pandhuan dosis amarga overdosis bisa nyebabake efek samping sing abot.

5.Testosteron phenylpropionate setengah urip

Phenylpropionate testosteron duwe urip aktif kira-kira 4 nganti dina 5 sawise disuntik menyang sistem awak. Mula, obat kasebut kudu dijupuk sapisan ing saben telung dina utawa kaping pindho saben minggu kanggo njaga suplemen hormon testosteron sing tetep. Iki ndadekake testosteron phenylpropionate minangka steroid anabolik sing sampurna kanggo akeh binaragawan amarga umur sing aktif. Ana uga wektu sing suntik kanggo ngobati sadurunge njupuk dosis sabanjure. Elinga, testosteron uga nambah proses penyembuhan otot, saéngga obat iki dadi suplemen paling apik kanggo atlit utawa binaragawan.

6.Testosteron phenylpropionate kanggo nglereni

Woh polimer testosteron nggawe suplemen banget kanggo siklus nglereni. Penyediaan hormon testosteron sing terus-terusan nambah metabolisme sing bisa mbantu nyuda lemak awak. Minangka binaraga, sampeyan kudu ngliwati siklus nglereni kanggo ngilangi lemak awak sing bisa ngalangi sampeyan supaya ora entuk target. Lemak awak didhaptar ing ngisor kulit lan bisa nggawe otot sing lemes lan otot sing katon. Sajrone pirang-pirang taun saiki, ewu atlit nggunakake kanggo siklus nglereni lan bulking.

Sampeyan bisa nggabungake phenylpropionate testosteron karo steroid anabolik paling apik kanggo nglereni siklus kayata Winstrol, Anavar utawa trenbolone kanggo asil sing luwih apik. Gumantung ing kahanan saiki lan apa sing sampeyan pengin entuk, obat bakal mbantu sampeyan entuk dosis nglereni sing tepat kanggo mbantu sampeyan nggawe otot nalika ngethok lemak awak sing ora dikarepake. Kanggo nambah penampilan awak sakabèhé minangka atlit utawa binaragawan, mula sampeyan kudu ngancani dosis tumpukan Testosteron phenylpropionate kanthi diet sing tepat lan uga latihan.

7.Testosteron phenylpropionate kanggo bulking

Ing kene sampeyan mung duwe siji tujuan, yaiku kanggo ngetrapake massa otot ing wektu paling cendhak. Binaragawan biasane diwiwiti kanthi siklus bulking, lan banjur diikuti siklus nglereni. Binaragawan majeng uga ngalami siklus bulking kanthi rutin kanggo entuk lan njaga tingkat massa otot. Testosteron phenylpropionate minangka salah sawijining steroid anabolik sing paling akeh digunakake ing siklus bulking. Nanging, sawetara atlit luwih milih tumpukan karo obat liyane kanggo nyepetake asil. Siklus sing nggegirisi melu latihan sing abot sing bisa ngluwihi otot, lan yen sampeyan ora duwe tambahan sing cocog kaya testosteron phenylpropionate, sampeyan bisa ngalami nyeri abot.

Steroid anabolik iki ngrangsang wutah otot uga nyepetake proses penyembuhan jaringan. Mula, nalika njupuk testosteron phenylpropionate kanggo bulking, sampeyan bakal yakin yen entuk otot massa lan pemulihan jaringan sing cepet. Obat kasebut uga duwe ester sing dawa, sing nerjemake urip sing luwih dawa, dadi sampeyan mung bakal nyuntikake dosis kaping pindho saben minggu. Mangkono, ngidini wilayah injeksi bisa ditambani sadurunge arep dosis sabanjure. Dokter, ahli nutrisi, lan pelatih sampeyan kudu nuntun sampeyan ing proses bulking. Tansah mesthekake yen luwih ngerteni tujuan sampeyan nalika lagi miwiti siklus bulking utawa nglereni kanggo tuntunan sing tepat.

Testosteron phenylpropionate Kabeh Badan Pembutuh Perlu Ngerteni

8.Taksonomi fenilpropionat migunani

Testosteron phenylpropionate nawakake macem-macem keuntungan kanggo pangguna sing nggunakake kanthi bener lan tindakake pandhuan dosis. Kaya steroid anabolik liyane, sampeyan kudu manut pandhuan panggunaan sing diwenehake dening pabrikan testosteron phenylpropionate lan obat sampeyan supaya bisa nikmati keuntungan kasebut. Obat iki wis kabukten migunani ing lapangan olahraga lan medis. Ndeleng macem-macem ulasan testosteron phenylpropionate, sampeyan bakal nyatet manawa pangguna akeh seneng lan nyatakake kepuasan sawise nggunakake steroid anabolik sing kuat iki. Sawetara keuntungan phenylpropionate testosteron sing paling misuwur kalebu:

Kabeh sampeyan kudu ngerti babagan Anavar (Oxandrolone) kanggo Bodybuilding(Mbukak ing tab browser anyar)

Urip sing aktif

Sisih paling apik nggunakake phenylpropionate testosteron (1255-49-8) yaiku sampeyan kudu njupuk dosane kaping pindho saben minggu. Sing nggawe steroid anabolik iki minangka obat sing paling disenengi dening binaragawan lan atlit. Testosteron phenylpropionate tetep aktif ing sistem awak kira-kira udakara 4 nganti dina 5, sing menehi wektu injeksi sampeyan cukup wektu kanggo ngobati sadurunge sampeyan njupuk dosis sabanjure.

Ngirim asil kualitas ing wektu sing cendhak

Testosteron phenylpropionate kalebu sawetara steroid anabolik sing cepet ing pasar saiki. Sampeyan mung bakal nggunakake obat iki nganti maksimal minggu 8, lan sampeyan bakal bisa nggayuh tujuan apa sampeyan nggunakake kanggo siklus nglereni utawa siklus. Sanajan dhokter sampeyan bisa ngencengi siklus gumantung karo tujuan utawa kemajuan sawise njupuk obat kasebut, nanging isih ana siklus dosis paling cendhak ing jagad steroid anabolik.

Nambah kinerja sampeyan

Minangka atlit utawa binaragawan, sampeyan butuh energi lan kekuatan awak kanggo entuk target karir. Testosteron phenylpropionate nambah kinerja sakabehe ing latihan lan kompetisi. Ing tangan liyane, obat iki nduweni peran penting kanggo mbantu para atlit lan binaragawan kanggo ngilangi nyeri otot lan lemes sawise olahraga utawa nalika lomba. Sampeyan kudu mesthekake yen sampeyan tindakake kabeh pandhuan dosis kanggo nyenengake asil kualitas. Nalika sampeyan ngrampungake siklus phenylpropionate testosteron, sampeyan bakal bisa ngetrapake kekuwatan kanggo ngetrapake kompetisi lan latihan.

Perawatan kabeh efek kekurangan testosteron

Ing jagad medis, para dokter nggunakake phenylpropionate testosteron kanggo nambani pasien sing duwe efek testosteron rendah kayata drive seks rendah ing pria, osteoporosis, ing antarane penyakit liyane. Tahap testosteron rendah, utamane kanggo pria, dilengkapi masalah kesehatan sing beda-beda sing digunakake kanggo testosteron phenylpropionate. Contone, nalika karakteristik tundha berkembang, mula iki minangka salah sawijining obat sing paling disenengi.

Efek sisih minimal

Sanajan kabeh steroid anabolik duwe macem-macem efek samping, njupuk dosis Testosteron phenylpropionate bakal mbukak efek abot banget yen sampeyan njupuk kanthi bener. Iki minangka salah sawijining sithik steroid anabolik ing pasar kanthi efek samping sing sithik. Mayoritas efek sisih Testosteron phenylpropionate mung kedadeyan kanggo wong-wong sing nyalahi panggunaan obat kasebut. Dadi yen sampeyan netepi kabeh pandhuan dosis, sampeyan apik, lan sampeyan bakal seneng kabeh keuntungan phenylpropionate testosteron.

9.Tinjauan phenylpropionate testosteron

Biasane, akeh pelanggan nyebutake panemu babagan produk tartamtu liwat tinjauan lan rating. Kaya produk medis liyane, phenylpropionate testosteron wis entuk umpan balik saka macem-macem pangguna. Mayoritas pangguna wareg karo asil sing diwenehake obat kasebut ing jagad olahraga ing ngendi atlit lan binaragawan digunakake kanggo mbantu entuk target karir. Kanggo atlit, obat-obatan wis mbantu akeh entuk massa otot sajrone siklus bulking lan lemak awak sing diobong ing siklus.

Ing jagad medis, Testosteron phenylpropionate wis entuk rating lan ulasan sing apik banget. Medis nglaporake sukses obat iki ing perawatan efek testosteron rendah sing biasane ana ing lanang. Kaya sing wis dingerteni sadurunge ing artikel iki, tingkat testosteron rendah bisa nyebabake drive sex, osteoporosis, lan wektu tundha pangembangan karakteristik lanang kayata deepening suara, jenggot, lan liya-liyane. Ewonan pasien uga muji phenylpropionate testosteron sawise perawatan sukses ing macem-macem penyakit.

Bubuk mentah Anabolik Steroid Paling populer ing 10(Mbukak ing tab browser anyar)

Uga, sawetara pangguna sambat yen duwe pengalaman paling ala karo phenylpropionate testosteron. Nanging, dheweke nyebabake kerusuhan amarga overdosis utawa nyiksa phenylpropionate testosteron. Badan manungsa beda, lan ora kabeh obat sing dianggo kanggo kanca sampeyan bakal bisa digunakake kanthi otomatis. Kita mesthi menehi saran marang kabeh pangguna produk supaya ngalami pemeriksaan medis sadurunge miwiti njupuk dosis. Sampeyan mesthi apike melu dokter ing proses dosis phenylpropionate testosteron kanggo pengalaman sing luwih apik.

10.Testosteron phenylpropionate for sale

Ana akeh supplier phenylpropionate testosteron sing kasedhiya ing toko online lan ing jagad fisik. Nanging, sampeyan kudu ati-ati yen sampeyan kudu njupuk obat bermutu tinggi sing bakal njamin asil sampeyan kanthi kualitas siklus. Ora saben produsen phenylpropionate testosteron sing sampeyan temokake online asli, sawetara ana mung kanggo golek dhuwit, lan ora peduli karo asil sing bakal sampeyan entuk sawise njupuk dosis sampeyan. Sadurunge sampeyan tuku phenylpropionate testosteron, coba riset dhisik. Priksa manawa sampeyan ngerti kepiye carane supplier testosteron phenylpropionate sadurunge nggawe pesenan. Waca review pelanggan sing beda-beda uga ndeleng peringkat perusahaan.

Kita minangka supplier phenylpropionate testosteron utama ing wilayah kasebut. Situs web kita gampang pangguna, saengga bisa nggawe pesenan kanthi nggunakake smartphone, tablet, utawa desktop saka kenyamanan omah utawa kantor. Kita mesthi nggawe manawa sampeyan ngirim kabeh produk ing wektu paling cendhak. Sampeyan bisa tuku bubuk phenylpropionate testosteron kanthi akeh utawa cukup kanggo siklus bulking utawa nglereni sampeyan. Elinga, ora prakara gampang kanggo njaluk tamba, aja miwiti njupuk tanpa pandhuan dokter.

Kejabi, kita mesthi menehi saran menyang pelanggan sing setya ngerti apa ukum ing negarane yen tuku utawa duwe steroid anabolik sadurunge nggawe pesenan ing platform kita. Kita ora seneng nyelehake masalah karo para pelaksana hukum kanggo tuku produk kualitas. Konfirmasi karo dokter apa ana watesan nalika tuku Olah rogo ngencengke otot phenylpropionate. Sampeyan uga bisa hubungi kita nalika sampeyan kudu nggawe pesenan utawa yen sampeyan duwe masalah utawa pitakonan babagan produk. Wakil meja bantuan kita mesthi siap ngladeni sampeyan.

Testosteron phenylpropionate Kabeh Badan Pembutuh Perlu Ngerteni

11.Testosteron phenylpropionate vs Testosteron propionate kanggo Olah rogo ngencengke otot

Ora ana prabédan sing signifikan ing antarane obat-obatan kasebut wiwit tumindak kanthi cara sing padha. Dheweke kabeh steroid anabolik, lan nuduhake setengah urip sing padha babagan 4 nganti dina 5. Sampeyan bisa milih njupuk salah siji saka loro lan isih entuk asil sing padha. Kaloro testosteron phenylpropionate lan propionate testosteron digunakake dening binaragawan kanggo mbantu nggawe otot lan siklus nglereni. Obat kasebut ningkatake tingkat hormon testosteron ing awak, sing ngasilake drive seks, nambah otot, lan ngethok lemak awak sing berlebihan. Akeh atlit sing uga nggunakake obat-obatan loro kanggo nambah kinerja amarga nambah kekuatan awak sakabehe sing bisa saingan kanthi efektif.

Testosteron phenylpropionate lan propionate testosteron mung beda karo struktur kimia, nanging nuduhake mayoritas karakteristik kasebut. Dosis kanggo loro steroid anabolik uga kudu dijupuk kaping pindho saben minggu. Nanging, takon karo dokter babagan obat kasebut supaya bisa digunakake bareng karo loro kanggo asil sing luwih apik. Ora bakal nggawe pangerten kanggo njupuk kaloro Fenilpropionat testosteron lan testosteron propionate ing siklus sing padha. Nggawe siji-sijine bakal luwih migunani, nanging mesthi konfirmasi karo dhokter. Sampeyan bisa tuku loro steroid anabolik ing situs web kita.

Cathetan Suku

El Osta, R., Almont, T., Diligent, C., Hubert, N., Eschwège, P., & Hubert, J. (2016). Penyakit steroid anabolic lan infertilitas lanang. Dhasar lan klinis andrologi, 26(1), 2.

Tretzel, L., Thomas, A., Geyer, H., Gmeiner, G., Forsdahl, G., Pop, V., ... & Thevis, M. (2014). Panggunaan getih garing ing analisis kontrol doping ester steroid anabolik. Jurnal analisis farmasi lan biomedis, 96, 21-30.

Bhawani, SA, Sulaiman, O., Hashim, R., & Ibrahim, MN (2010). Analisis steroid kromatografis tipis: A review. Jurnal Tropis Panaliti Farmaseutikal, 9(3).

Solimini, R., Rotolo, MC, Mastrobattista, L., Mortali, C., Minutillo, A., Pichini, S.,… & Palmi, I. (2017). Hepatotoxicity sing ana gandhengane karo panggunaan steroid androgenik anabolik ing doping. Eur Rev Med Pharmacol Sci, 21(1 Suppl), 7-16.