1. Apa bubuk Tadalafil?

Tadalafil bubuk (171596-29-5) minangka obat resep sing kasedhiya ing macem-macem bentuk oral kayata tablet lan bubuk. Obat iki kasedhiya ing pasar miturut jeneng merek sing beda kaya Adcirca lan Cialis. Kajaba iku, tadalafil ana ing wangun umum. Nanging, sampeyan ora dianjurake nggunakake bubuk tadalafil umum amarga bisa uga kekurangan kabeh kekuatan obat asli; Mangkono, sampeyan kudu ati-ati banget nalika tuku obat kaya tadalafil. Pesthekake yen sampeyan tuku formulir tadalafil sing tepat kanggo asil sing luwih apik. Dokter sampeyan bakal nuntun sampeyan babagan lan kanggo tuku bubuk Tadalafil sing bermutu.

Tadalafil (171596-29-5) digunakake ing macem-macem jeneng merek kanggo nambani macem-macem kahanan kesehatan. Contone, Cialis umume digunakake ing perawatan disfungsi erotil utawa impotensi ing lanang uga hipertrofi prostatik jinise, umume diarani prostat sing nggedhekake. Saliyane liyane, Adcirca, sing uga merek tadalafil liyane, digunakake ing perawatan hipertensi arteri pulmonalis. Adcirca uga digunakake kanggo nambah kapabilitas olahraga ing lanang lan wadon sing ngalami hipertensi arteri pulmonary.

Sampeyan mesthi menehi saran kanggo njupuk obat kasebut ing pandhuan dokter supaya ora ngalami efek samping sing abot. Ora preduli kepiye sampeyan bisa ngakses bubuk tadalafil kanthi gampang aja njupuk tanpa mriksa pemeriksaan medis. Mung amarga obat kasebut wis digunakake kanggo kanca sampeyan, mula ora otomatis bakal ngasilake asil sing cocog kanggo sampeyan. Badan manungsa beda, lan mula dhokter sampeyan kudu mutusake dosis sing tepat kanggo sampeyan sawise mriksa kahanan kesehatan. Yen salah digunakake utawa overdosed, tadalafil bisa nyebabake efek samping sing abot sing bisa larang regane mbalik lan kadhangkala ora bisa diganti.

2.Kepiye cara bubuk Tadalafil?

Bubuk Tadalafil kalebu obat sing kalebu kelas obat sing dikenal minangka inhibitor 5 jinis fosodiesterase (PDE5). Kabeh obatan ing kelas iki padha lan digunakake obat kanggo nambani kahanan kesehatan sing meh padha. Biasane, obatan dikategorikaké ing macem-macem kelompok sing diarani kelas. Kelompok kasebut kalebu obat-obatan sing padha karo obat-obatan sing padha lan uga bisa digunakake. Tadalafil mbantu ngendhokke otot kandung kemih lan prostat, sing nambah gejala hiperplasia (BPH) benign sing kalebu; lara nalika uring, masalah urination lan urgent banget utawa biasa cipratan.

Obat iki uga nambah aliran getih awak menyang zakar, sing banjur mbantu njupuk lan tetep degdegan. Tadalafil biasane digunakake kanggo perawatan disfungsi ereksi ing pria, nanging mung mbantu sampeyan nulungi. Ereksi penal ditindakake nalika zakar diisi getih. Ereksi kasebut kedadeyan sawise pembuluh getih sing tanggung jawab kanggo nyasar getih lan ningkatake pasokan getih, nanging sing diwenehi tugas mbusak getih saka kontrak zakar. Yen getih nglumpukake ing penis, nyebabake degdegan. Pasinaon wis nuduhake tadalafil nambah kemampuan kanggo entuk ereksi hard lan sustainable kanggo mayoritas wong sing duwe jawat erectile.

Kanggo PAH, obat iki ngendhokke pembuluh getih ing paru-paru sampeyan kanggo nambah aliran getih, sing banjur nambah kemampuan sampeyan kanggo latihan. Nalika njupuk obat iki, mula sampeyan bakal duwe kekuatan sing cukup kanggo digarap sajrone pirang-pirang jam kanthi dawa lan entuk target ing wektu paling cendhak.

3.Kepiye cara njupuk bubuk Tadalafil?

Saran medhia yen sampeyan kudu njupuk bubuk tadalafil paling ora menit 30 sadurunge melu kegiatan seksual. Obat kasebut bakal migunani nalika sampeyan nggunakake utawa tanpa panganan. Sampeyan mung kudu njupuk tadalafil nalika sampeyan pengin nggawe jinis. Nanging, kanggo pria sing seneng duwe jinis spontan luwih saka kaping telu utawa luwih sajrone seminggu, mula bisa mbukak dosis saben dina, yaiku rong dosis, 2.5mg lan 5mg. Dosis sing disaranake saben dina yaiku 10mg, nanging yen ora cukup kanggo sampeyan, obat sampeyan bisa nambah dosis menyang 20mg. Nanging, takon karo dhokter sadurunge sampeyan ngganti dosis supaya ora ngindhari efek samping bubuk tadalafil.

Tadalafil mung kudu dijupuk sapisan saben jam 24. Yen sampeyan ora entuk ereksi sing dikarepake, aja tambah dosis liyane ing dina sing padha. Apike banget kanggo pangguna tadalafil pertama kalina ngalami penundaan kanggo entuk asil sing dikarepake. Badan manungsa beda, kaya sing kasebut ing artikel iki. Sawetara wong bisa nemu asil bubuk tadalafil sajrone durasi menit 30, dene wong liya ngalami penundaan. Nanging, dokter nyaranake sampeyan njupuk dosis obat kasebut udakara udakara wolung dina sadurunge sampeyan milih kanggo dosis sing luwih dhuwur utawa pilihan perawatan sing beda.

Sampeyan ora kudu njupuk bubuk tadalafil kanthi obat utawa krim jawat erectile liyane. Mulane, ngandhani dhokter yen sampeyan nggunakake obat ED liya sadurunge miwiti dosis tadalafil sampeyan. Sanajan ana macem-macem alternatif tadalafil ing pasar, kayata sildenafil, Viagra, Spedra, lan Cialis, sampeyan ora kena risikake manawa njupuk tadalafil; bisa nyebabake efek samping sing abot. Coba mung siji sekaligus nanging miturut saran saka dhokter. Kajaba iku, yen sampeyan nggunakake obat nitrat kanggo nambani masalah jantung utawa nyeri dada kayata isosorbide dinitrate, nitroglycerin, isosorbide mononitrate, lan obat rekreasi kaya poppers, sampeyan uga menehi saran supaya ora adoh saka njupuk bubuk tadalafil. Nggabungake tadalafil karo obat nitrat bisa nyebabake penurunan tekanan getih sing serius.

Supaya ora aman, wenehi dhokter marang kabeh obat sing dienggo utawa yen sampeyan lagi diobati sadurunge miwiti njupuk tadalafil. Yen sampeyan ngalami ereksi sing nglarani, utawa ereksi kasebut mbutuhake wektu luwih suwe tinimbang jam 4 uga langsung menehi obat. Ereksi sing dawa bisa ngrusak otot zakar. Kajaba iku, yen sampeyan alah kanggo tadalafil, aja risikake lan wenehi dhokter sampeyan ngerti alternatif sing luwih aman. Tadalafil minangka obat sing kuat kanggo disfungsi erectile, nanging kudu diobati kanthi akeh ngindhari efek lanjut. Kelet ing dosis sing wis ditemtokake kanggo asil sing luwih apik.

Kabeh Apa Sampeyan Kudu Ngerteni Tadalafil

4.Gunakake bubuk Tadalafil

Biasane, bubuk tadalafil digunakake ing perawatan masalah fungsi seksual lanang kayata impotensi lan jawat erectile. Saliyane nambahi rangsangan seksual, tadalafil uga nambah aliran getih menyang penis kanggo mbantu wong kasebut entuk lan nyangga erotis luwih dawa. Obat iki ditepungi kanggo ngewangi pria kanggo ngalami pengalaman seks sing berpanjangan. Pangguna Tadalafil seneng nganggo ereksi sing keras lan luwih dawa. Nanging, obat kasebut kudu dijupuk mung sapisan saben dina lan menit 30 sadurunge jinis.

Ing sisih liya, bubuk tadalafil uga digunakake ing perawatan gejala hiperplasia (BPH). Obat kasebut ngeculake gejala BPH kayata aliran sing lemah, kangelan kanggo miwiti aliran urin, lan asring kencing, utamane ing tengah wengi. Ing kene tadalafil mbantu sampeyan kanthi ngendhokke otot lan kandung kemih sing licin. Nanging, aja tuku lan wiwiti nggunakake bubuk tadalafil sanajan sampeyan ngalami gejala BPH sadurunge ngalami pemeriksaan medis. Elinga, obat kasebut kudu diwenehake dening profesional medis.

Dokter uga menehi resep bubuk tadalafil kanggo individu sing duwe hipertensi arteri pulmonary (PAH). Iki minangka kahanan tekanan darah tinggi ing kapal sampeyan sing nandhang getih menyang paru-paru, lan nyebabake pusing, sesak napas, lan kesel. Akeh wong sing nandhang penyakit kasebut angel banget kanggo nindakake latihan rutin. Nanging, kabar sing apik yaiku bubuk tadalafil duwe peran penting kanggo mbantu pasien PAH supaya bisa ditindakake kanthi gampang kanthi nyuda efek kondhisi ing awak.

Nanging, tadalafil ora bakal nglindhungi sampeyan saka penyakit sing ditularake seksual, kalebu hepatitis B, HIV, sifilis, lan gonorrhea, antara liya. Kabeh, mesthekake yen sampeyan duwe jinis aman lan dilindhungi saben wektu. Yen ngono sampeyan ora yakin babagan cara nglindhungi dhewe sajrone jinis kelamin, sampeyan bisa nggunakake kondom lateks. Kanggo informasi luwih lengkap, konsultasi apotek utawa dhokter.

5.Dosis bubuk Tadalafil

Dosis Tadalafil bisa beda-beda gumantung saka pangguna liyane, gumantung saka panggunaan. Kahanan kesehatan lan cara awak sampeyan nanggapi obat kasebut uga bakal nyebabake dosis sampeyan. Nanging, mesthi diwenehi saran kanggo miwiti dosis sing kurang, sing bisa ditambah karo dokter sawise ngevaluasi obat. Aja nyetel dosis tanpa ngandhani obat amarga bisa nyebabake efek samping sing abot utawa gagal ngirim asil samesthine. Dosis bubuk Tadalafil minangka nderek;

Dosis Fungsi Erotil Diwasa

Dosis bubuk tadalafil iki digawe kanggo bocah lanang sing nandhang kesulitan kanggo entuk lan nggondheli erection. Dosis awal sing disaranake yaiku 10mg sing kudu dienggo sacara lisan sapisan saben dina utawa menit 30 sadurunge mlebu kegiatan seksual. Yen sampeyan ora ngalami asil, sampeyan kudu terus nggunakake dosis sedina nganti wolung dina, banjur bukak dhokter kanggo nyetel dosis kasebut. Sawetara wong ngalami telat kanggo entuk asil, utamane pangguna pisanan sing ngirim. Nanging, dosis kasebut bisa ditambah karo 20mg saben dina. Pangopènan dosis bubuk tadalafil kalebu saka 5 nganti 20mgs sing kudu dijupuk sapisan saben dina kaya dibutuhake utawa sadurunge kegiatan seksual. Tadalafil kanggo dosis ED gumantung saka toleransi lan khasiat individu. Dosis bisa luwih murah kanggo pangguna sing nemu efek samping sing luwih maju sanajan sawise njupuk dosis paling murah 10mgs saben dina.

Kanggo panggunaan bubuk tadalafil saben dina, dosis oral kaping pindho saben dina yaiku 2.5mg lan kudu dilakoni ing dina sing padha saben dina, tanpa nimbang wektu kegiatan seksual. Dosis iki digawe kanggo pangguna sing pengin jinis kelamin kaping telu utawa luwih saben minggu. Ing kene, dosis pangopènan wiwit saka 2.5 nganti 5mgs saben dina lan kudu dienggo kanthi lisan sapisan saben jam 24.

Dosis bubuk Tadalafil kanggo Hyperplasia Prostatic Hyperplasia (BPH) lan disfungsi erectile (ED)

Sampeyan uga bisa njupuk tadalafil kanggo ngrawat rong kahanan sekaligus, sing bisa dadi warta apik kanggo pangguna. Kanggo perawatan sukses ED lan BPH sing sukses, dosis sing disaranake yaiku dosis saben dina 5mg, sing kudu ditindakake kanthi lisan ing wektu sing padha. Ing kene, sampeyan ora kudu nimbang wektu seksual nanging mung nduwe instruksi dosis kanggo entuk asil sing dikarepake. Coba dosis nganti dhokter menehi saran supaya sampeyan mandheg sawise ngawasi pangobatan.

Dosis Tadalafil bubuk Pulmonary Hipertensi

Kanggo perawatan sukses Pulmonary Hipertensi, sampeyan kudu njupuk bubuk tadalafil 40mgs sepisan dina. Sampeyan ora mestine misahake dosis 40mgs sajrone sedina utawa malah nambah utawa nyuda dosis.

Dosis tadalafil diwasa kanggo Hyperplasia Benign Prostatic

Kanggo perawatan BPH, sampeyan kudu njupuk dosis tadalafil oral 5mgs sepisan saben dina lan priksa manawa sampeyan njupuk wektu sing padha saben dina nganti kira-kira minggu 26. Dokter sampeyan uga bisa nambah utawa nyuda dosis saben dina gumantung karo awak awak kanggo menehi dosis ing sawetara minggu pisanan. Yen ana efek sisih lanjut, hubungi dokter karo wektu sadurunge kahanan saya surem.

6.Tadalafil bubuk setengah urip

Tadalafil bubuk setengah urip tetep aktif ing awak kira-kira jam 36 sawise njupuk dosis sampeyan. Sing nggawe tadalafil minangka pilihan sing cocog kanggo para pangguna sing pengin nambah pengalaman seksual. Njupuk dosis bubuk tadalafil saben dina bakal mbantu sampeyan bakal entuk luwih cepet lan ereksi maneh sawise njupuk dosis suwene telung nganti limang dina panggunaan kapisan. Kanggo pria sing ora nate menehi dosis kanthi dosis sing dhuwur, njupuk dosis saben dina bakal menehi. Dosis saben dina luwih becik kanggo nyedhiyakake dandan sing signifikan ing drive seks sampeyan.

Sampeyan mesthi menehi saran yen sampeyan njupuk dosis bubuk tadalafil sedina saben dina lan yen sampeyan ora entuk asil ora njupuk dosis liyane sajrone jam 24. Asil bubuk Tadalafil bisa uga tundha kanggo sawetara pangguna, nanging ora ateges sampeyan kudu nggunakake dosis tambahan sajrone dina sing padha. Pangguna bubuk tadalafil sepisanan bisa ngalami tundha, nanging kanthi wektu sing diarepake.

Kabeh Apa Sampeyan Kudu Ngerteni Tadalafil

7.Efek samping bubuk Tadalafil

Sejatine bubuk tadalafil minangka obat kuat sing wis nulungi individu kanggo nambani macem-macem kahanan kesehatan, yen nyalahi panggunaan utawa overdosed bisa ngilangake sawetara efek samping. Kepribadian saka efek samping bubuk tadalafil amarga salah lan carane awak nanggepi obat kasebut. Biasane, sawetara wong bisa uga gagal mupangat saka tamba sanajan sawise njupuk dosis sing tepat. Sawetara pangguna uga ngalami efek samping sing luwih sithik tinimbang liyane. Sawetara efek sisih tadalafil umume bisa ilang kanthi wektu, lan padha kaya ing ngisor iki;

Sakit kepala banget umum nalika njupuk bubuk tadalafil sampeyan. Sampeyan bisa uga ngalami heartburns, indigestion, mual, siram, diare, lan watuk. Kesakitan ing punggung, weteng, sikil, utawa tangan sampeyan uga umum kanggo panggunaan tadalafil. Kaya sing dingerteni, efek kasebut kudu ilang sawise sawetara wektu, nanging yen tetep, luwih suwe nglaporake dhokter kanggo mbantu sampeyan golek solusi. Warta sing apik yaiku meh kabeh efek samping tadalafil iki bisa dikontrol.

Ana uga sawetara efek sisih abot sing kudu sampeyan golek perawatan medis, mula sampeyan bisa ngrasakake, lan kalebu;

  • Mundhut penglihatan utawa kabur nalika njupuk tadalafil. Sawetara pangguna bisa uga ngalami kangelan sajrone visi sawise miwiti nggunakake obat iki, lan sawise kedadeyan, nelpon dokter ing wektu paling cendhak.
  • Owah-owahan panglihatan warna uga kudu dilaporake langsung menyang fasilitas medis utawa obat sampeyan sing paling cedhak. Sawetara pangguna bisa nemoni masalah kanggo ngenali sawetara warna, kayata prabédan ijo lan biru.
  • Masalah pendengaran, muni ing kuping, rugi, lan nyuda pendengaran uga efek sisih liyane sing abot sing bisa dialami.
  • Ereksi sing dawa dilanjutake luwih saka jam 4.
  • Nyeri lan pusing, kulit mencel utawa ngepet, cepet, bengkak ilat, mata, lambe, lan rai.
  • Kesulitan nyubur utawa napas uga kudu ditangani langsung.

Gagal ngandhani dhokter babagan efek samping sing luwih maju ing ndhuwur bisa nyebabake kondhisi lan kadhangkala bisa nyebabake pati. Aja ragu-ragu karo profesional medis yen sampeyan nemu efek kasebut. Kajaba iku, aja terus nganggo dosis tanpa ngandhani medik sampeyan amarga bisa nyebabake komplikasi utawa luwih ala. Kabeh efek sisih tadalafil bisa dikontrol, lan dhokter sampeyan bakal menehi saran kanthi bener sawise mriksa kahanan sampeyan.

8.Tadalafil bubuk kanggo Advertisement

Tadalafil bubuk didol kasedhiya ing pasar salah siji ing toko online utawa apotek fisik. Nanging, sampeyan bisa nemokake miturut jeneng merek sing beda kayata Cialis utawa Adcirca, gumantung ing lokasi sampeyan. Iki minangka resep resep obat ing hukum ukum, lan sampeyan ora kudu wedi amarga duwe, tuku, utawa ngimpor obat kasebut. Ing Amerika Serikat, Tadalafil wis disetujoni pisanan ing 2003 kanggo perawatan disfungsi ereksi, lan pirang-pirang taun iki kabukten dadi efektif. Bubuk tadalafil kasedhiya ing macem-macem gram gumantung saka jumlah sing sampeyan butuhake kanggo nambani kahanan sampeyan.

Sampeyan gratis menyang tuku bubuk tadalafil kanthi akeh utawa mung cukup kanggo siji dina utawa sawetara dina gumantung saka saran dhokter. Ana akeh supplier bubuk tadalafil ing pasar saiki, nanging priksa manawa sampeyan entuk saka produsen lan penjual sing terkenal. Ora kabeh wong sing adol ing pasar bakal nggunakake obat-obatan sing bermutu. Elinga, supaya asil sing luwih apik lan cepet; sampeyan kudu nggunakake bubuk tadalafil sing berkualitas. Ana uga bubuk tadalafil umum, sing bisa uga ora duwe sawetara kuwalitas lan bisa uga ora cukup kanggo ngrawat kahanan sampeyan.

Yen ngono, sampeyan ora yakin babagan ngendi utawa kepiye entuk bubuk tadalafil sing bermutu, mula aja wedi ngomong karo dokter. Profesional medis minangka wong sing paling apik kanggo nuduhake sampeyan ing ngendi obat-obatan sing diwenehake kanggo sampeyan. Nanging, mesthi riset kanggo ngerteni manufaktur lan supplier bubuk tadalafil sing paling apik ing sekitar sampeyan. Priksa manawa sampeyan tuku bubuk tadalafil sing wis rapi, supaya luwih gampang supaya bisa disimpen nalika sampeyan terus nganggo dosis sampeyan.

9.Ngendi tuku bubuk Tadalafil?

Donya saya ganti, lan ora kaya sawetara dina maneh, sampeyan bisa tuku treadfil bubuk online ing situs web kita lan entuk produk ing wektu paling cendhak. Sampeyan bisa ngakses situs liwat smartphone, tablet, utawa laptop lan nggawe pesenan ing omah utawa kantor. Utawa, sampeyan isih bisa njupuk bubuk tadalafil saka apotek lokal. Nanging, kita mesthi menehi saran marang pelanggan supaya ati-ati banget nalika golek supplier bubuk tadalafil sing paling apik ing babagan online utawa fisik. Sawetara sing adol obat bisa nyedhiyakake produk berkualitas rendah sing bakal gagal menehi asil sing dikarepake utawa pungkasane sampeyan bakal menehi efek samping sing abot.

Apa riset babagan perusahaan sing sampeyan arep tuku bubuk tadalafil kanggo ngerti kepiye. Cara paling apik yaiku ndeleng peringkat perusahaan lan tinjauan pelanggan. Perusahaan sing duwe reputasi bakal menehi umpan balik positif lan rating sing apik banget. Waca pengalaman pelanggan sing beda lan njupuk keputusan sing dilaporake. Pelanggan sing seneng mesthi menehi saran kanggo para pelanggan liyane menyang supplier, lan sing wis kuciwa ora wedi wedi nyatakake rasa kuciwa. Aja cepet-cepet nalika tuku bubuk tadalafil, luangake wektu, lan sinau para pemasok uga produsen sing kasedhiya ing pasar. Dokter sampeyan uga bisa mbantu sampeyan ngenali penjual tadalafil sing paling apik.

Kita minangka sing paling utama tadalafil powder supplier ing wilayah kasebut, lan kita wis ndhisiki dolanan nganti pirang-pirang taun saiki. We nawakake produk medis sing bermutu kanggo kabeh klien uga nggawe pangiriman sing tepat ing saindenging jagad. Situs web sing ramah pangguna ngidini sampeyan nggawe pesenan ing sawetara detik lan saka ngendi wae. Sampeyan bisa kanthi gampang makhluk saka siji produk menyang produk liyane ing situs web. Produk medis, kayata bubuk tadalafil kanthi rapi kanggo ngindhari kontaminasi nalika ana transit lan uga gampang kanggo nyimpen obat kasebut. Nanging, kita mesthi menehi saran kanggo kabeh pelanggan sing setia, supaya ora miwiti obat-obatan tanpa mriksa pemeriksaan medis lan entuk resep sing tepat saka profesional medis.

Kanggo kabeh pitakonan utawa keprihatinan babagan bubuk tadalafil, sampeyan langsung hubungi kita kapan wae. Meja care pelanggan bisa ngrampungake kabeh masalah sampeyan lan uga mbantu sampeyan nggawe pesenan ing platform kita. Simpen bubuk saka bocah lan njupuk dosis sing disaranake kanggo asil sing luwih apik. Yen sampeyan ngalami efek sisih, ngandhani dhokter kanggo menehi saran lan petunjuk liyane.

Kabeh Apa Sampeyan Kudu Ngerteni Tadalafil

10.Bubuk Tadalafil vs bubuk Sildenafil Citrate

Loro obat kasebut kalebu ing phosphodiesterase-5 (PDE5), lan tegese padha meh bisa kerja. Bubuk tadalafil lan bubuk citran sildenafil akeh banget, lan digunakake kanggo ngobati impotensi lan jawat erectile ing pria. Nanging, obat-obatan kasebut mung bisa ditrapake nalika pangguna tuwuh. Yen sampeyan ngetutake kabeh pandhuan dosis, tadalafil lan bubuk citran sildenafil bisa mbantu sampeyan bisa nampa tegalan sing kuat lan tahan.

Ing babagan kinerja, bubuk tadalafil bisa ditindakake sajrone menit 16 nganti 45 sawise njupuk dosis sampeyan. Ing sisih liya, sildenafil ngirim asil ing menit 30, lan yen sampeyan njupuk dhaharan lemak sing dhuwur, bisa mengaruhi efektifitas obat kasebut. Mulane, bubuk sildenafil kudu dijupuk ing weteng kosong kanggo asil sing luwih apik. Meh kabeh efektifitas inhibitor PDE5 meh padha. Nanging, sanajan efektifitas sildenafil ngadeg ing 84% lan tadalafil ing 81%, akeh wong luwih seneng njupuk bubuk tadalafil amarga nduweni efek durasi sing luwih dawa.

Tadalafil bubuk bisa dijupuk yen dibutuhake utawa saben dina. Biasane, dosis sedina tadalafil luwih cilik tinimbang dosis sing dibutuhake. Contone, 10mgs minangka dosis tadalafil sing diwiwiti sadurunge kegiatan seksual. Sawise dijupuk, efek bakal tahan kira-kira jam 36. Dokter sampeyan uga bisa nambah dosis menyang 20mg utawa nyuda menyang 5mg nalika efek samping ora bisa dilelehake. Kanggo dosis saben dina, dosis bubuk tadalafil sing disaranake yaiku 2.5mg kanggo ED lan 50mg nalika ngobati BPH. Pangguna uga menehi saran supaya ora nambah dosis tadalafil tanpa saran saka dokter kanggo nyuda efek samping.

Bubuk citrate sildenafil kudu dijupuk sapisan saben dina lan jam sadurunge melu kegiatan seksual. Obat kasebut kudu dijupuk kanthi kabutuhan, lan dosis sing disaranake yaiku 50mgs, sing uga sampeyan bisa njupuk menit 30 utawa patang jam sadurunge jinis. Ing sawetara kasus, dosis sildenafil citrate bisa ditambah menyang 100mgs yen dosis 50mg gagal ngirim asil sing dikarepake. Dokter sampeyan uga bisa nyuda dosis kanggo 25mgs yen sampeyan nemu efek samping sing ora bisa diatur. Kaya tadalafil, bubuk sitrat sildenafil kudu dienggo sedina saben dina sanajan ora entuk asil ing jam 4.

Loro obat kasebut, nalika overdosed utawa salah digunakake, bisa nyebabake efek sisih meh padha kayata siram, sakit kepala, lan indigestion. Nanging, persepsi warna luwih gandheng karo bubuk sildenafil citrate. Warta sing apik yaiku kabeh efek samping obat kasebut bisa dikendhaleni yen sampeyan langsung njaluk perawatan medis. Aja takon karo dhokter utawa apoteker kanggo informasi luwih lengkap babagan bubuk tadalafil lan bubuk citran sildenafil.

Cathetan:

Kukreja, RC, Salloum, FN, Das, A., Koka, S., Ockaili, RA, & Xi, L. (2011). Muncul panggunaan inhibitor phosphodiesterase-5 anyar ing penyakit jantung. Eksperimen Kardiologis Klinikal, 16(4), e30.

Mostafa, ME, Senbel, AM, & Mostafa, T. (2013). Efek tadalafil dosis rendah kronis ing jaringan cavernous penile ing tikus diabetes. Urology, 81(6), 1253-1260.

Kaya, B., Çerkez, C., Işılgan, SE, Göktürk, H., Yığman, Z., Serel, S.,… & Ergün, H. (2015). Perbandingan efek saka sildenafil sistemik, tadalafil, lan vardenafil babagan kaslametan kulit ing tikus. Jurnal bedhah plastik lan operasi tangan, 49(6), 358-362.

Porst, H., Roehrborn, CG, Secrest, RJ, Esler, A., & Viktrup, L. (2013). Efek tadalafil ing gejala saluran kemih ing ngisor sing ditundha kanggo hiperplasia prostatic entheng lan disfungsi erectile ing wong sing aktif sacara seksual karo loro kahanan kasebut: Nganalisa data pooled saka patang panliten acak, plasebo ‐ sing dikendhaleni. Jurnal seksual, 10(8), 2044-2052.