Prodhuk bubuk mentah Methyltrienolone (965-93-5) - Buyaas steroid bubuk

Bubuk Methyltrienolone mentah (965-93-5)

Oktober 23, 2018
SKU: 965-93-5
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
(1 review customer)

Wêdakakêna Methyltrienolone mentah yaiku steroid anabolik-androgen sing aktif sacara lisan dadi turunan nandrolone (17-nortestosteron) 19α-alkilasi. Iki ora didol minangka obat resep lan suplemen diet amarga efek samping androgenic kuwat lan keracunan ati. Nanging,


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum

Wêdakakêna Métilitrienolon mentah (965-93-5) video

Wêdakakêna Methyltrienolone mentah (965-93-5) Gambaran

Wêdakakêna Methyltrienolone mentah yaiku steroid anabolik-androgen sing aktif sacara lisan dadi turunan nandrolone (17-nortestosteron) 19α-alkilasi. Iki ora didol minangka obat resep lan suplemen diet amarga efek samping androgenic kuwat lan keracunan ati. Nanging, asring digunakake minangka titik referensi kanggo aktivitas biologis vitro kanggo studi biokimia. Bisa kuwat karo reseptor androgen lan bisa digunakake minangka label afinitas reseptor androgen ing prostat lan tumor prostat.

Studies wis nuduhake yen ngonsumsi steroid anabolik lisan karo pangan bisa ngurangi bioavailability. Iki disebabake sifat hormon steroid sing bisa larut lemak, sing bisa ngidini sawetara obat dissolve karo lemak diet undigested, ngurangi penyerapan saka saluran gastrointestinal. Kanggo pemanfaatan maksimum, wêdakakêna Methyltrienolone Raw kudu dicandhetake ing weteng kosong.

Wêdakakêna Methyltrienolone mentah (965-93-5) Spambocoran

Jeneng Product Wêdakakêna Methyltrienolone mentah
Jeneng Kimia METRIBOLONE; Methyltrienone; 17A-METHYL-TRENBOLONE; Metribolone; Methyltrenbolone (Metribolone)
Brand NAme Wêdakakêna Methyltrienolone mentah
Kelas Narkoba Steroid, Intermediet & Fine Chemicals, Pharmaceuticals; seri trenbolone
CAS Number 965-93-5
InChIKey CCCIJQPRIXGQOE-XWSJACJDSA-N
Molekul Formula C19H24O2
Molekul Wwolung 284.39
Monoisotopic Mass 284.178 g / mol
Katun Point 170 °
Nggodhok Point 485.9 ± 45.0 ° C ing 760 mmHg
Biologi Half-Life jam 4-6
Werna kuning cahya dadi kuning
Skeabsahan DMSO: ≥10mg / mL
Storage Temperature 2-8 ° C
Wêdakakêna Methyltrienolone mentah Application digunakake minangka titik referensi kanggo aktivitas biologis vitro kanggo studi biokimia. Bisa kuwatir karo reseptor androgen lan bisa digunakake minangka label afinitas reseptor androgen ing prostat lan tumor prostat.


=

Referensi & kutipan produk

1 review kanggo Bubuk Methyltrienolone mentah (965-93-5)
  1. 5 metu saka 5

    - :

    METHYLTRIENOLONE produk banget migunani.

Tambah review

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.