Methyltrienolone powder (965-93-5) Produsen & Pemasok - Pabrik

Bubuk Methyltrienolone mentah (965-93-5)

Oktober 23, 2018
SKU: 965-93-5
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer

Wêdakakêna methyltrienolone iku salah sawijining steroid paling apik kanggo wabah otot. Methly trenbolone minangka otot ndhuwur ningkatake produk. Metribolone minangka salah sawijining steroid anabolik lisan paling kuat kang pernah diprodhuksi.


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum

Wêdakakêna Métilitrienolon mentah (965-93-5) video

Wêdakakêna Methyltrienolone mentah (965-93-5) Gambaran

Wêdakakêna Methyltrienolone mentah yaiku steroid anabolik-androgen sing aktif sacara lisan dadi turunan nandrolone (17-nortestosteron) 19α-alkilasi. Iki ora didol minangka obat resep lan suplemen diet amarga efek samping androgenic kuwat lan keracunan ati. Nanging, asring digunakake minangka titik referensi kanggo aktivitas biologis vitro kanggo studi biokimia. Bisa kuwat karo reseptor androgen lan bisa digunakake minangka label afinitas reseptor androgen ing prostat lan tumor prostat.

Studies wis nuduhake yen ngonsumsi steroid anabolik lisan karo pangan bisa ngurangi bioavailability. Iki disebabake sifat hormon steroid sing bisa larut lemak, sing bisa ngidini sawetara obat dissolve karo lemak diet undigested, ngurangi penyerapan saka saluran gastrointestinal. Kanggo pemanfaatan maksimum, wêdakakêna Methyltrienolone Raw kudu dicandhetake ing weteng kosong.

Wêdakakêna Methyltrienolone mentah (965-93-5) Spambocoran

Jeneng Product Wêdakakêna Methyltrienolone mentah
Jeneng Kimia METRIBOLONE; Methyltrienone; 17A-METHYL-TRENBOLONE; Metribolone; Methyltrenbolone (Metribolone)
Brand NAme Wêdakakêna Methyltrienolone mentah
Kelas Narkoba Steroid, Intermediet & Fine Chemicals, Pharmaceuticals; seri trenbolone
CAS Number 965-93-5
InChIKey CCCIJQPRIXGQOE-XWSJACJDSA-N
Molekul Formula C19H24O2
Molekul Wwolung 284.39
Monoisotopic Mass 284.178 g / mol
Katun Point 170 °
Nggodhok Point 485.9 ± 45.0 ° C ing 760 mmHg
Biologi Half-Life jam 4-6
Werna kuning cahya dadi kuning
Skeabsahan DMSO: ≥10mg / mL
Storage Temperature 2-8 ° C
Wêdakakêna Methyltrienolone mentah Application digunakake minangka titik referensi kanggo aktivitas biologis vitro kanggo studi biokimia. Bisa kuwatir karo reseptor androgen lan bisa digunakake minangka label afinitas reseptor androgen ing prostat lan tumor prostat.

Apa bubuk mentah Methyltrienolone (965-93-5)?

Methyltrienolone minangka salah sawijining steroid anabolik lisan paling kuat kang pernah diprodhuksi. Agen iki minangka turunan saka trenbolone (trienolone), sing wis c-17 alfa alkilated kanggo ngidini kanggo administrasi lisan. Modifikasi iki wis nggawe steroid sing luwih kuat tinimbang sepupu ora methylated. Potensi kasebut wis diukur ing ngendi wae saka kaping 120-300 kaping luwih saka methyltestosterone, kanthi luwih disosiasi antara efek anabolik lan androgenic. 535 536 Milligram kanggo milligram methyltrienolone yaiku steroid sing luwih aktif tinimbang agen sing didol ing pasar komersial, sing mbutuhake dosis minangka sethitik minangka. Miligram 5-1 saben dina kanggo sok dong mirsani efek anabolic kuwat. Potensi kasebut mung ditemtokake dening keracunan relatif, nanging, sing diwatesi kanthi cara modern kanggo mung riset laboratorium.

Bubuk Methyltrienolone mentah (965-93-5) karya

Methyltrienolone, sawise ditetepake dening asam perut tekan reseptor androgen lan ngalangi banget. Androgen yaiku hormon seks lanang sing tanggung jawab kanggo ngasilake efek anabolik. Elinga ing kene yen alat utama sing mbantu hormon iki bakal ngasilake efek anabolik iki yaiku reseptor androgen. Padha ngrangsang saperangan gen sing nyebabake mundhak ing massa lan kekuatan otot.

Testosteron (salah siji saka akeh androgens) yaiku hormon utama sing tanggung jawab kanggo pertumbuhan awak lan ndandani awak. Reseptor-reseptor saka Androgen njamin yen awak ngrespon jroning hormon iki. Testosteron mbungkus karo reseptor iki lan tekan sel otot rangka ing ngendi peran kasebut.

Methyltrienolone, kanthi ngiket kanthi reseptor androgen, mbantu ngetokake efek saka testosteron, saingga bisa ngasilake keuntungan ing massa lan kekuatan otot.

Wêdakakêna Methyltrienolone mentah (965-93-5) Dosis

Pakar nyaranake sampeyan njupuk dosis sing luwih murah saka steroid anabolik iki. Jangkah sing paling efektif dianggep antarane 0.5mg dadi 2mg. Dosis kasebut kudu dipérang dadi bagéan 3-4 kanthi siji dosis sing dijupuk babagan jam 1.5 sadurunge latihan. Kaya kasebut ing ngisor iki, methyltrienolone minangka obat sing kuwat banget lan overdosis kasebut bisa nyebabake karusakan serius kanggo kesehatan. Mulane, simpen dosis sing kurang lan siklusmu cendhak. Durasi standar siklus methyltrienolone yaiku minggu 6-8. Nanging, kanggo pamula, disaranake supaya siklus sikil luwih cendhek, yaiku minggu 4 utawa malah kurang.

Riset ngandhakake yen njupuk methyltrienolone karo pangan bisa ngurangi kasadharan bio sing bisa nyuda penyerapan nutrisi ing awak. Lemak diet ora bisa ditemokake amarga kasedhiyan bioavailability bakal banjur ngalangi efek anabolik steroid iki. Mulane, kanggo entuk manfaat maksimal, bakal disaranake sampeyan njupuk ing weteng kosong.

Wadah Methyltrienolone mentah (965-93-5) migunakake

Methyltrienolone minangka salah sawijining steroid anabolik paling kuat sing nduweni manfaat akeh. Punika dhaptar manfaat utama sing bakal sampeyan alami nalika muter karo obat iki:

(1) Ora aromatize. Iki tegese ora ngowahi dadi estrogen. Elinga ing kene yen estrogen minangka hormon sing ngembangake dodo, lan ngatur siklus menstruasi lan reproduksi ing wanita. Mangkono hormon-hormon sing dadi estrogen bisa mimpin sampeyan ginekomastia yaiku dodo sing luwih gedhe. Kajaba iku, tingkat estrogen sing dhuwur ing awak uga bisa nimbulaké penyakit jantung lan kanker prostat. Nanging sampeyan ora perlu kuwatir amarga nalika muter nganggo obat iki sampeyan aman saka kabeh iki amarga ora dadi estrogen.

(2) Minangka ora ngowahi dadi estrogen, awak tetep aman saka pangopènan banyu kanthi ngilangi banyu sing ora disenengi saka awak. Mulane, sampeyan bisa nggunakake sajrone diet utawa nalika nyiapake kanggo lomba.

(3) Ngartekno Mupangat kekerasan otot. Iki soko ora kabeh steroid anabolik bisa nindakake. Akeh steroid nuduhake mundhut sing signifikan ing kena pengaruh otot nanging uga akeh banget kanggo nandhang kekerasan otot bebarengan karo iku. Methyltrienolone yaiku steroid siji sing njamin kekerasan otot menehi struktur awak dadi tontonan sing kuat.

(4) Sampeyan bakal ngalami mundhak kuat nalika muter karo steroid iki. Iku bakal mbantu sampeyan ing sesi latihan kanthi nambah stamina lan daya. Mangkono sampeyan bakal bisa melatih maneh lan luwih asring.

(5) Iku mundhak vascularity. Minangka atlet utawa binaragawan, sampeyan bakal nemtokake vena sing penting banget kanggo menehi otot sing luwih jelas.

(6) Iku arang banget kuat lan bisa dibandhingake tumpukan 2 menyang steroid lisan 3 sing kuat sing ngendalekake bebarengan. Mulane, malah konsumsi ing dosis cilik ndadékaké kenaikan massa otot lan kekuwatan sing signifikan.

Tuku bubuk Methyltrienolone saka Buyaas.com

Bekerjasama karo kita, kita bisa nglakoni paling ora:
1. Produk kita digawe ing cGMP lan kualitas bisa dilacak.
2. Kemurnian diwenehake ora kurang saka 98%. COA; HPLC; Laporan tes HNMR bisa disedhiyakake.
3. Kemampuan pasokan kita stabil banget lan jadwal produksi massal sacara reguler.
4. Kita duwe pengalaman sugih ing porsi pasar-pasar dhuwur ing ndonya.
5. Kerjo bareng pabrik kita langsung, sampeyan bisa ngurangi biaya sampeyan.


=

Referensi & kutipan produk