Bahan mentah Nandrolone Propionate (7207-92-3) Produsen - Buyaas

Bahan mentahan Nandrolone Propionate (7207-92-3)

Oktober 23, 2018
SKU: 7207-92-3
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
(1 review customer)

Nandrolone Propionate Raw materialis salah sijine steroid suntik sing paling populer. Kasunyatane popularitas amarga kasunyatane Nandrolone propionat Bahan mentah ngasilake efek anabolic sing signifikan karo efek samping androgenic sing minimal. Nandrolone propionate Bahan mentahan minangka senyawa sing efektif sing mrodhuksi kualitas,


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum

Bahan baku Nandrolone Propionate (7207-92-3)

Nandrolone Propionate Raw material (7207-92-3) Description

Nandrolone Propionate Bahan mentahan salah sawijining steroid suntik sing paling populer. Kasunyatane popularitas amarga kasunyatane Nandrolone Propionate bahan mentah nyedhiyakake efek anabolik sing signifikan karo efek samping androgenic sing minimal. Nandrolone Propionate minangka senyawa efektif sing mrodhuksi kualitas, gain otot sing tahan suwe, iki amarga umur setengah saka tamba (watara 8 dina).

Nandrolone Propionate Bahan mentahan digunakake kanggo ngobati penyakit kronis, pembakaran abot, sadurunge nganyahake patches lelara lan osteoporosis, prematur lan stunted kanggo bocah-bocah, uga kanggo fibroid kanker dada fungsional dysfunctional mbebayani payudara etc.Nandrolone Propionate Bahan mentahan uga dituduhake kanggo perawatan saka karsinoma payudara, angioedema herediter, kurang antithrombin III, keluwesan fibrinogen, gagal pertumbuhan lan sindrom Turner lan prophelaxis saka angioedema herediter.

Bahan mentahan Nandrolone Propionate (7207-92-3) Spambocoran

Jeneng Product Nandrolone propionate Bahan mentahan
Jeneng Kimia 17-PROPIONATE; NANDROLONE 17-PROPIONATE;4-ESTREN-17BETA-OL-3-ONE 17-PROPIONATE;4-ESTREN-17-BETA-OL-3-ONE PROPIONATE;17-beta-hydroxyestr-4-en-3-one 17-propionate;19-NORTESTOSTERONE 17-PROPIONATE;19-NORTESTOSTERONE PROPIONATE
Brand NAme Anabolicus, Nor-Anabol, Nortesto, Norybol-19, Pondus, Testobolin
Kelas Narkoba Androgen; Steroid anabolik; Androgen ester; Progestogen
CAS Number 7207-92-3
InChIKey RLGRKCTFWUWAKON-RRFJAZBJSA-N
Molekul Formula C21H30O3
Molekul Wwolung 330.46
Monoisotopic Mass 330.219 g / mol
Katun Point 55-60 °
Titik nggodhok 453.6 ° C ing 760 mmHg
Biologi Half-Life watara 8 dina
Werna putih kristal
Skeabsahan Kelarutan banyu
Storage Temperature Suhu kamar
Application Nandrolone propionate Bahan mentah digunakake kanggo nambani penyakit kronis, kobong abot, sadurunge nganyari patches healing lan osteoporosis, durung wayahe lan stunted kanggo bocah-bocah, uga kanggo kanker payudara mbebayani dysfunctional uterine ngenani fibroid uterine.


=
1 review kanggo Bahan mentahan Nandrolone Propionate (7207-92-3)
  1. 5 metu saka 5

    - :

    Produk NANDROLONE PROPIONATE banget migunani.

Tambah review

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.