Nandrolone Propionate Bahan mentah & Pemasok - Pabrik

Bahan mentahan Nandrolone Propionate (7207-92-3)

Oktober 23, 2018
SKU: 7207-92-3
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer

Wêdakakêna Nandrolone Propionate yaiku salah sawijining steroid anabolik-androgenik sing paling kuat sing ana ing pasaran. Iki digunakake dening tukang awak lan atlet kanggo nambah massa otot lan stamina.


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum

Bahan baku Nandrolone Propionate (7207-92-3)

Nandrolone Propionate Raw material (7207-92-3) Description

Nandrolone Propionate Bahan mentahan salah sawijining steroid suntik sing paling populer. Kasunyatane popularitas amarga kasunyatane Nandrolone Propionate bahan mentah nyedhiyakake efek anabolik sing signifikan karo efek samping androgenic sing minimal. Nandrolone Propionate minangka senyawa efektif sing mrodhuksi kualitas, gain otot sing tahan suwe, iki amarga umur setengah saka tamba (watara 8 dina).

Nandrolone Propionate Bahan mentahan digunakake kanggo ngobati penyakit kronis, pembakaran abot, sadurunge nganyahake patches lelara lan osteoporosis, prematur lan stunted kanggo bocah-bocah, uga kanggo fibroid kanker dada fungsional dysfunctional mbebayani payudara etc.Nandrolone Propionate Bahan mentahan uga dituduhake kanggo perawatan saka karsinoma payudara, angioedema herediter, kurang antithrombin III, keluwesan fibrinogen, gagal pertumbuhan lan sindrom Turner lan prophelaxis saka angioedema herediter.

Bahan mentahan Nandrolone Propionate (7207-92-3) Spambocoran

Jeneng Product Nandrolone propionate Bahan mentahan
Jeneng Kimia 17-PROPIONATE; NANDROLONE 17-PROPIONATE;4-ESTREN-17BETA-OL-3-ONE 17-PROPIONATE;4-ESTREN-17-BETA-OL-3-ONE PROPIONATE;17-beta-hydroxyestr-4-en-3-one 17-propionate;19-NORTESTOSTERONE 17-PROPIONATE;19-NORTESTOSTERONE PROPIONATE
Brand NAme Anabolicus, Nor-Anabol, Nortesto, Norybol-19, Pondus, Testobolin
Kelas Narkoba Androgen; Steroid anabolik; Androgen ester; Progestogen
CAS Number 7207-92-3
InChIKey RLGRKCTFWUWAKON-RRFJAZBJSA-N
Molekul Formula C21H30O3
Molekul Wwolung 330.46
Monoisotopic Mass 330.219 g / mol
Katun Point 55-60 °
Titik nggodhok 453.6 ° C ing 760 mmHg
Biologi Half-Life watara 8 dina
Werna putih kristal
Skeabsahan Kelarutan banyu
Storage Temperature Suhu kamar
Application Nandrolone propionate Bahan mentah digunakake kanggo nambani penyakit kronis, kobong abot, sadurunge nganyari patches healing lan osteoporosis, durung wayahe lan stunted kanggo bocah-bocah, uga kanggo kanker payudara mbebayani dysfunctional uterine ngenani fibroid uterine.

Apa bahan mentahan Nandrolone Propionate (7207-92-3)?

Nandro Nandrolone Propionate yaiku salah sawijining steroid anabolik sing digunakake dening para tukang lan atlet kanggo nambah energi lan stamina. Akeh atlet nggunakake steroid iki kanggo njaluk massa otot lan kekuatan liyane. Steroid iki biasane ditemokake ing wangun suntik.

Punika a19-ugi anabolik androgenic. Bab iki diowahi rada kanggo nggawa owah-owahan ing formosteron. Ing tembung liya, iku salah sawijining turunan testosteron kanthi efek anabolik sing luwih gedhe nanging rating androgenic sing luwih murah. Iku sing paling akeh digunakake minangka steroid iki nyuda DHN nalika steroid liya ngurangi DTH.

Bahan baku Nandrolone Propionate (7207-92-3) uga dianggo

Bahan baku Nandrolone Propionate (7207-92-3) dianggep dening akeh steroid sakabèhé sing paling apik kanggo wong nggunakake Nandro (Nandrolone Propionate Raw materi) sing paling umum disuntikake kaping papat nganti kaping lima saben minggu. Kanthi jumlah iki, konversi estrogen kurang kaya mangkono gyno ora masalah. Kanggo binaraga, Nandro (bahan Nandrolone Propionate Raw) bisa digabungake sacara efektif ing siklus massa lan siklus. Nyebabake ati lan ningkatake ukuran apik lan kekuatan nalika ngurangi lemak awak.

Bahan baku Nandrolone Propionate (7207-92-3) Dosis

Nandrolone Propionate ditemokake ing wangun suntik. Mulane butuh waktu sing luwih cepet kanggo njaluk campuran lan dadi aktif. Butuh babagan 2 kanggo minggu 3 kanggo deteksi. Dadi disaranake kanggo ngendhegake Nandrolone Propionate twoto telung minggu sadurunge kompetisi utawa cocog nalika tes deteksi obat bisa dumadi. Minangka saben kabutuhan terapi kasebut digunakake minangka 100 kanggo 200mg saben minggu kanggo menehi hasil karo anemia lan penyakit liyane. Sawetara atlit malah nggunakake babagan 300 kanggo 400mg saben minggu kanggo asil sing luwih apik.

Nandrolone Propionate Bahan baku (7207-92-3) bubuk migunakake

Nandrolone Propionate digunakake dening tukang awak lan atlet kanggo nambah energi lan stamina. Uga dituduhake kanggo perawatan anemia, karsinoma payudara, angioedema herediter, kurang antithrombin III, keluwesan fibrinogen, gagal pertumbuhan lan sindrom Turner lan prophelaxis angioedema herediter.

Tuku Bahan mentahan Nandrolone Propionate (7207-92-3) saka Buyaas.com

Bekerjasama karo kita, kita bisa nglakoni paling ora:
1. Produk kita digawe ing cGMP lan kualitas bisa dilacak.
2. Kemurnian diwenehake ora kurang saka 98%. COA; HPLC; Laporan tes HNMR bisa disedhiyakake.
3. Kemampuan pasokan kita stabil banget lan jadwal produksi massal sacara reguler.
4. Kita duwe pengalaman sugih ing porsi pasar-pasar dhuwur ing ndonya.
5. Kerjo bareng pabrik kita langsung, sampeyan bisa ngurangi biaya sampeyan.


=