Cathetan:

  1. Brennan, R., Wells, JS, & Van Hout, MC (2017). Pemakaian suntikan gambar lan obat ningkatake kinerja (iped) ing populasi umum: review sistematis. Kesehatan & sosial ing masyarakat, 25(5), 1459-1531.
  2. Roussel Geste, J., & Maldonado-Vlaar, CSC (2016). Efek saka steroid anabolik androgenik subchronic ing cocaine conditioning lan perilaku kaya kecemasan ing tikus jantan dewasa(Disertasi Doktor).
  3. Piacentino, D., D Kotzalidis, G., del Casale, A., Rosaria Aromatario, M., Pomara, C., Girardi, P., & Sani, G. (2015). Penggunaan steroid anabolic-androgenik lan psikopatologi ing atlet. Tinjauan sistematis. Neuropharmacology saiki, 13(1), 101-121.
  4. Brennan, R. (2017). Sinau Etnopharmacological Gunakake Gunakake Kinerja lan Gambar Enhancing Narkoba (PIED) Volume I & II(Disertasi Doktor).
  5. Jardí, F., Laurent, MR, Dubois, V., Kim, N., Khalil, R., Decallonne, B., ... & Claessens, F. (2018). Androgen lan estrogen aksi ing aktivitas fisik lanang: crita ngluwihi otot. Jurnal Endokrinologi, JOE-18.