Raw Stanolone (DHT) bubuk (521-18-6) Produsen - Buyaas

Raw Stanolone (DHT) bubuk (521-18-6)

Oktober 23, 2018
SKU: 521-18-6
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
(1 review customer)

Woh mentah Raw Stanolone (DHT) (INN: androstanolone) yaiku metabolit sing sacara biologis aktif saka testosteron hormon sing digawé utamane ing kelenjar prostat, testis, folikel rambut, lan kelenjar adrenal kanthi enzim 5-alpha-reduktase kanthi ngurangi alfa 4, 5 ikatan ganda.


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum

Raw Stanolone (DHT) bubuk (521-18-6) video

Raw Stanolone (DHT) bubuk (521-18-6) Gambaran

Woh mentah Raw Stanolone (DHT) (INN: androstanolone) yaiku metabolit sing sacara biologis aktif saka testosteron hormon sing digawé utamane ing kelenjar prostat, testis, folikel rambut, lan kelenjar adrenal kanthi enzim 5-alpha-reduktase kanthi ngurangi alfa 4, 5 ikatan ganda. Dihidrotestosteron kalebu kelas senyawa sing disebut androgens, uga umum disebut hormon androgenic utawa steroid, yaiku steroid lan androgen seks endogen lan hormon. Iki minangka agonis saka reseptor androgen (AR). Iki nduweni peran psikologi sing penting ing pembedahan seksual, matengake penis lan scrotum, rambut, produksi sebum lan pangembangan lan pemeliharaan kelenjar prostat lan seminal vesikel. Utamane digunakake kanggo perawatan hipogonadism lanang, kurang penyakit lanrogen sing abot, penyakit androgen kurang umur lan microphallus ing umur.

Raw Stanolone (DHT) bubuk (521-18-6) Spambocoran

Jeneng Product Raw Stanolone (DHT) bubuk
Jeneng Kimia 5α-androstan-17β-ol-3-one solution,(5-alpha,17-

beta)-17-hydroxyandrostan-3-one;(5alpha,17beta)-17-Hydroxy-androstan-3-one;17beta-Hydroxy-3-androstanone;17-beta-hydroxy-5-alpha-androstan-3-on;

Brand NAme Dihidrotestosteron, DHT
Kelas Narkoba Steroid; Intermediates & Fine Chemicals; Pharmaceuticals; Steroid lan Hormon; API
CAS Number 521-18-6
InChIKey NVKAWKQGWWIWPM-ABEVXSGRSA-N
Molekul Formula C19H30O2
Molekul Wwolung 290.44
Monoisotopic Mass 290.225 g / mol
Katun Point 178-183 ° C
Nggodhok Point 372.52 ° C (rough estimate)
Biologi Half-Life jam 8-9
Werna Bubuk kristal putih
Skeabsahan Banyu, 525 mg / mL (ing 25 ° C)
Storage Temperature RT
Stanolone Application Digunakna kanggo nyegah penyakit kronis, osteoporosis, infèksi lan trauma sing abot, kobong, etc sing disebabake keseimbangan nitrogen negatif, ningkatake pertumbuhan bayi sing prematur lan durung dewasa, etc. Fraktur ora gampang disembuh, hiperkolesterolemia lan depresi postpartum uga bisa digunakake . Lan bubuk Raw Stanolone bisa digunakake minangka bahan farmasi.


=

Referensi & kutipan produk

1 review kanggo Raw Stanolone (DHT) bubuk (521-18-6)
  1. 5 metu saka 5

    - :

    Prodhuk STANOLONE (DHT) banget migunani.

Tambah review

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.