Bubuk Stanolone (DHT) (521-18-6) Produsen & Pemasok - Pabrik

Raw Stanolone (DHT) bubuk (521-18-6)

Oktober 23, 2018
SKU: 521-18-6
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer

Androstanolone sacara kimia identik karo DHT. DHT utamané kawangun ing testis, folikel rambut, kelenjar adrenal lan kelenjar prostat lan diprodhuksi nalika testosteron berinteraksi karo enzim ing awak. Ing jero kandungan, DHT ngrangsang perkembangan karakteristik lanang saka embrio lan janin.


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum

Raw Stanolone (DHT) bubuk (521-18-6) video

Raw Stanolone (DHT) bubuk (521-18-6) Gambaran

Woh mentah Raw Stanolone (DHT) (INN: androstanolone) yaiku metabolit sing sacara biologis aktif saka testosteron hormon sing digawé utamane ing kelenjar prostat, testis, folikel rambut, lan kelenjar adrenal kanthi enzim 5-alpha-reduktase kanthi ngurangi alfa 4, 5 ikatan ganda. Dihidrotestosteron kalebu kelas senyawa sing disebut androgens, uga umum disebut hormon androgenic utawa steroid, yaiku steroid lan androgen seks endogen lan hormon. Iki minangka agonis saka reseptor androgen (AR). Iki nduweni peran psikologi sing penting ing pembedahan seksual, matengake penis lan scrotum, rambut, produksi sebum lan pangembangan lan pemeliharaan kelenjar prostat lan seminal vesikel. Utamane digunakake kanggo perawatan hipogonadism lanang, kurang penyakit lanrogen sing abot, penyakit androgen kurang umur lan microphallus ing umur.

Raw Stanolone (DHT) bubuk (521-18-6) Spambocoran

Jeneng Product Raw Stanolone (DHT) bubuk
Jeneng Kimia 5α-androstan-17β-ol-3-one solution,(5-alpha,17-

beta)-17-hydroxyandrostan-3-one;(5alpha,17beta)-17-Hydroxy-androstan-3-one;17beta-Hydroxy-3-androstanone;17-beta-hydroxy-5-alpha-androstan-3-on;

Brand NAme Dihidrotestosteron, DHT
Kelas Narkoba Steroid; Intermediates & Fine Chemicals; Pharmaceuticals; Steroid lan Hormon; API
CAS Number 521-18-6
InChIKey NVKAWKQGWWIWPM-ABEVXSGRSA-N
Molekul Formula C19H30O2
Molekul Wwolung 290.44
Monoisotopic Mass 290.225 g / mol
Katun Point 178-183 ° C
Nggodhok Point 372.52 ° C (rough estimate)
Biologi Half-Life jam 8-9
Werna Bubuk kristal putih
Skeabsahan Banyu, 525 mg / mL (ing 25 ° C)
Storage Temperature RT
Stanolone Application Digunakna kanggo nyegah penyakit kronis, osteoporosis, infèksi lan trauma sing abot, kobong, etc sing disebabake keseimbangan nitrogen negatif, ningkatake pertumbuhan bayi sing prematur lan durung dewasa, etc. Fraktur ora gampang disembuh, hiperkolesterolemia lan depresi postpartum uga bisa digunakake . Lan bubuk Raw Stanolone bisa digunakake minangka bahan farmasi.

Apa bubuk Raw Stanolone (DHT) (521-18-6)?

Androstanolone, utawa stanolone, uga dikenal minangka dihydrotestosterone (DHT) lan didol ing ngisor jeneng merek Andrewim, yaiku obat lan hormon steroid anabolik lan anabolik (AAS) sing dipigunakaké utamane kanggo ngobati tingkat testosteron sing kurang ing pria. Uga digunakake kanggo nambani perkembangan payudara lan zakar cilik ing lanang. Iki biasane diwenehake minangka gel kanggo aplikasi menyang kulit, nanging uga bisa digunakake minangka ester kanthi injeksi menyang otot.

Dhasar bubuk Raw Stanolone (DHT) (521-18-6) nyambut gawe

Iki digawe dening tumindak enzim iki 3-oxo-5-alpha-steroid-4-dehydrogenase. Dihidrotestosteron (DHT) diasilake kanthi pengurangan alpha 5 saka testosteron. Ora kaya testosteron, DHT ora bisa aromatisasi kanggo estradiol amarga alasan lan androstanolone diakoni minangka steroid androgenik murni. Dihidrotestosterone (DHT) yaiku metabolit sing sacara biologis aktif saka testosteron hormon sing dibentuk utamane saka kelenjar prostat, testis, folikel rambut, lan kelenjar adrenal saka reseptor 5-alpha-reduktase kanthi cara ngurangi ikatan alpha, 5double. Dihidrotestosteron diduweni dening kelas kimia iki sing disebut androgen, uga umum disebut hormon androgenic utawa testoid. DHT dikira kira-kira kaping 30 luwih kuat tinimbang testosteron minangka asil tambah afinitas karo receptor androgen.

Raw Stanolone (DHT) bubuk (521-18-6) Dosis

Stanolone didol ing pasar Veteriner ing negara-negara tartamtu ing 20 utawa 50 mg / ml. Wong lanang kudu njupuk kira-kira 200-400mg saben minggu, lan suntikan mung perlu seminggu.

Badhak wadon bisa ngalami eksperimen karo nandrolone amarga sifat sing entheng lan tendensi low androgenic. Nanging, padha isih androgenic, supaya ora luwih saka 50 mgs saben minggu disaranake kanggo wanita, lan yen ana masalah virilization, panggunaan laurabolin kudu langsung mandheg.

Raw Stanolone (DHT) bubuk (521-18-6) migunakake

Androstanolone identik karo dihidrotestosteron awak sing, sing kita ngerti, dibentuk saka konversi testosteron peripheral. Sawetara iku nyebut Androstanolone minangka dihidrotestosteron sintetis. Androstanolone duweni pengaruh sing ake androgenik lan, amarga strukture, ora bisa diowahi dadi estrogen. Kanggo ningkatake daya lan massa otot Androstanolone kanthi cepet ora ana rega.

Androstanolone digunakake minangka steroid kompetisi favorit atlit amarga mbantu nggolek otot sing luwih angel liwat isi lemak sing luwih murah kanthi nambah level androgen tanpa aromatizing. Akeh atlit sing digunakake Androstanolone nalika latihan kanggo doping ing kompetisi sing diuji nalika zat tetep ing awak mung wektu sing cendhak lan nilai testosteron / epitestosteron ora dipengaruhi. Sifat positif liyane yaiku versi suntik ora beracun.

Tuku bubuk Stanolone (DHT) saka Buyaas.com

Bekerjasama karo kita, kita bisa nglakoni paling ora:
1. Produk kita digawe ing cGMP lan kualitas bisa dilacak.
2. Kemurnian diwenehake ora kurang saka 98%. COA; HPLC; Laporan tes HNMR bisa disedhiyakake.
3. Kemampuan pasokan kita stabil banget lan jadwal produksi massal sacara reguler.
4. Kita duwe pengalaman sugih ing porsi pasar-pasar dhuwur ing ndonya.
5. Kerjo bareng pabrik kita langsung, sampeyan bisa ngurangi biaya sampeyan.


=

Referensi & kutipan produk