Bubuk Nandrolone Mentah (Durabolin) Produsen & Pemasok - Pabrik

Raw Nandrolone (Durabolin) bubuk (434-22-0)

Oktober 23, 2018
SKU: 434-22-0
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer

Wêdakakêna Raw Nandrolone (Durabolin) yaiku steroid anabolik sintétik sing nduweni kuwalitas unik lan duweni manfaat kanggo perawatan kesehatan pria, utawa minangka tambahan kanggo TST kanggo wong-wong hipogonadal. Nandrolone nduweni umur setengah umur sing rada suwe ing plasma lan afinitas sing kuat kanggo reseptor androgen.


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum

Raw Nandrolone (Durabolin) bubuk (434-22-0) video

Raw Nandrolone (Durabolin) bubuk (434-22-0) Description

Nandrolone minangka steroid anabolik sintetik sing nduweni kualitas unik lan duweni manfaat kanggo perawatan kesehatan pria, utawa minangka tambahan kanggo TST kanggo wong-wong hipogonadal. Nandrolone nduweni umur setengah urip ing plasma lan afinitas sing kuat kanggo reseptor androgen. Ester Nandrolone digunakake ing perawatan saka anemia, cachexia (sindrom pembuangan), osteoporosis, kanker payudara, lan kanggo indikasi liyane. Padha ora aktif kanthi cangkeme lan kudu diwenehi dening injeksi menyang otot.

Ester Nandrolone pisanan diterangake lan diidhari kanggo nggunakake medis ing 1950 pungkasan. Iki kalebu salah sawijining sing paling akeh digunakake ing donya AAS. Kajaba iku, ester nandrolone digunakake kanggo nambah fisik lan kinerja, lan dikatutake dadi paling wiyar digunakake AAS kanggo tujuan kasebut.

Raw Nandrolone (Durabolin) bubuk (434-22-0) Spambocoran

Jeneng Product Raw Nandrolone (Durabolin) bubuk
Jeneng Kimia NADROLONE;NANDROLON;NANDROLONE;NORANDROSTENOLONE;NORTESTOSTERONE, 19-;(17beta)-estr-4-en-3-on ;17-beta-hydroestr-4-en-3-one ;17beta-hydroxy-19-nor-4-androsten-3-one
Brand NAme Deca-Durabolin, Deca-Durabol
Kelas Narkoba Androgen; Steroid anabolik; Progestogen
CAS Number 434-22-0
InChIKey NPAGDVCDWIYMMC-IZPLOLCNSA-N
Molekul Formula C18H26O2
Molekul Wwolung 101.19
Monoisotopic Mass 274.193 g / mol
Katun Point 120-125 ° C
Titik nggodhok: 357.38 ° C (rough estimate)
Biologi Half-Life kira-kira dina 12
Werna wêdakakêna putih
Skeabsahan Kelarutan banyu, 0.0561 mg / mL
Storage Temperature Controlled Substance, -20 ° C Freezer
Application Nandrolone digunakake kanggo ngobati kesehatan lanang piyambak, utawa minangka tambahan kanggo TST kanggo wong hipogonadal.


=