Bubuk Methenolone Bahan Bakar Metetolone - Pabrik

Wêdakakêna Methenolone Asetat (434-05-9)

Oktober 23, 2018
SKU: 434-05-9
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer

Methenolone Acetate wêdakakêna yaiku steroid anabolik lisan / suntik sing digunakake dening awak supaya bisa ningkatake massa otot; nyegah tumpahan otot lan ningkatake kinerja fisik lan kekuatan.


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum

Wêdakakêna Methenolone Asetat (434-05-9) video

Raw Methenolone Acetate Pulp (434-05-9) Description

Raw Methenolone Woh asam asetat uga dikenal minangka primobolan, yaiku steroid anabolik androgenik sing asalé saka dihidrotestosteron lan umumé ditemokake minangka steroid lisan tinimbang injeksi, kanthi sipat androgenic sing lemah. Bisa dipigunakaké kanggo perawatan penyakit sumsum tulang lan anemia, luwih disengaja kanggo efisiensi terapeutik sing luwih dhuwur lan keracunan hati sing luwih rendah tinimbang karo analog 17α-alkilasi. Metenolon asetat diperkenalkan kanggo nggunakake medis ing 1961. Nanging, iki kerep disalahake ing olahraga manungsa amarga nduweni kemampuan kanggo nambah kekuatan otot lan uga ningkatake kinerja lan agresivitas. Sampeyan saged nambah kinerja ing pacuan kuda.

Wêdakakêna Methenolone Asetat (434-05-9) Spambocoran

Jeneng Product Raw Methenolone Acetate powder
Jeneng Kimia NSC-74226; SH-567; SQ-16496; premobolan
Brand NAme Primobolan, Nibal
Kelas Narkoba Androgen; Steroid anabolik; Androgen ester
CAS Number 434-05-9
InChIKey PGAUJQOPTMSERF-QWQRBHLCSA-N
Molekul Formula C22H32O3
Molekul Wwolung 344.49
Monoisotopic Mass 344.235 g / mol
Katun Point 138-139 °
Freezing Point Ora ana wektu sing kasedhiya
Biologi Half-Life Ora ana wektu sing kasedhiya
Werna Putih Solid
Skeabsahan DMSO: <10mg / mL
Storage Temperature ing -20 ° C
Application Minangka steroid anabolik

Apa Wêdakakêna Methenolone Asetat (434-05-9)?

Raw Methenolone Woh asam asetat uga dikenal minangka primobolan, yaiku steroid anabolik androgenik sing asalé saka dihidrotestosteron lan umumé ditemokake minangka steroid lisan tinimbang injeksi, kanthi sipat androgenic sing lemah. Bisa dipigunakaké kanggo perawatan penyakit sumsum tulang lan anemia, luwih disengaja kanggo efisiensi terapeutik sing luwih dhuwur lan keracunan hati sing luwih rendah tinimbang karo analog 17α-alkilasi. Metenolon asetat diperkenalkan kanggo nggunakake medis ing 1961. Nanging, iki kerep digunakake ing olahraga manungsa amarga kemampuan kanggo nambah kekuatan otot lan uga nganyari kinerja lan agresivitas.

Cara Baku Methenolone Aset (434-05-9) nyambut gawe

Methenolone minangka turunan saka DHT (utawa dadi luwih tepat - minangka bentuk struktural saka DHT). Ngemot ikatan rangkep ganda ing karbon siji lan sijiné, sing bakal ningkatake sifat anabolik hormon iki. Uga uga nglumpukake gugus 1-methyl tambahan sing nglindhungi saka pambedaan hepatic. Ing ngarsane ester asetat luwih njaga saka metabolisme hepatic.

Wêdakakêna Methenolone Asetat (434-05-9) Dosis

Oral Primobolan (Methenolone Acetate): Panganggo para pamula Primobolan biasane bisa nemokake kisaran saben dina 50 - 100mg dadi dosis efektif kanthi Primobolan lisan. Pangguna medium sing dikenal kanggo ngolah Primobolan lisan ing sawetara 100 - 150mg saben dina kanthi asil gedhe, lan pangguna canggih bakal nemokake sawetara 150 - 200mg saben dina dadi cukup efektif. Varian lisan saka Primobolan minangka salah siji saka rong steroid anabolik lisan (sing liyane yaiku Andriol sing diwenehake kanthi cara Testosterone Undecanoate) sing ora ngatonake hepatotoksisitas apa wae. Mulane, dosis sing luwih dhuwur saka Primobolan lisan bisa uga digunakke nanging kudu dicathet yen Primotolan lisan isih nduweni ukuran resistensi kanggo metabolisme lan rusak ati, lan mulane risiko hepatotoksisitas saka Primo kudu ora diilangi, utamane minangka Dosis primobolan saka format lisan ditambahake kanthi jumlah sing luwih dhuwur lan dhuwur.

Pangguna wadon looking kanggo entuk kinerja lan physique penambahan saka Primotholan lisan bakal nemokake comfort lan entuk manfaat ing 50 - 75mg saben dina karo resiko virilization banget.

Woh Methenolone Acetate powder (434-05-9)

Primobolan (Methenolone acetate) yaiku salah sawijining steroid sing paling dikagumi ing antarane binaragawan lan atlit amarga manfaat sing luar biasa sing bakal mati. Iki diterangake dening akeh minangka obat sampurna kanggo siklus steroid. Iku solusi sing paling apik kanggo kabeh atlet lan binaraga sing banget sensitif utawa rawan masalah kayata karusakan ati, toksisitas, lan masalah ati liyane nalika nggunakake steroid lisan amarga dilengkapi efek samping minimal lan kauntungan sing ora kaetung sing kalebu;

Iku mbantu ningkatake kekuatan lan level energi - para pengguna bisa ngitung senyawa iki kanggo tambah kekuatan lan energi sajrone siklus bulking. Kerjane kanthi ngijini panahanan nitrogen sing minangka aspek penting saka produksi energi.

①Asun ing bangunan otot- iki uga nambahake panahanan nitrogen. Bangunan otot nandhang nitrogén, lan kanthi nyegah panahanan nitrogen, steroid ninggalake kondisi sing cocok kanggo mbangun otot-otot anyar lan njaga sing lawas.

② Ngurangi risiko katabolik negara- steroid iki dikenal minangka salah siji sing paling aman ing pasar lan ora kudu khawatir karo reaksi katabolik.

③Aku nambahake tingkat breakdown lemak- iki tujuan utamane; aiding ing siklus nglereni. Iku mbantu ngurangi lemak awak sakabèhé sing bisa mbantu mbangun otot lan nambah kekuatan panganggo.

Tuku bubuk Methenolone Acetate saka Buyaas.com

Bekerjasama karo kita, kita bisa nglakoni paling ora:
1. Produk kita digawe ing cGMP lan kualitas bisa dilacak.
2. Kemurnian diwenehake ora kurang saka 98%. COA; HPLC; Laporan tes HNMR bisa disedhiyakake.
3. Kemampuan pasokan kita stabil banget lan jadwal produksi massal sacara reguler.
4. Kita duwe pengalaman sugih ing porsi pasar-pasar dhuwur ing ndonya.
5. Kerjo bareng pabrik kita langsung, sampeyan bisa ngurangi biaya sampeyan.


=