Prodhuk bubuk mentah Methenolone Aset (434-05-9) - Buyaas steroid bubuk

Wêdakakêna Methenolone Asetat (434-05-9)

Oktober 23, 2018
SKU: 434-05-9
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
(1 review customer)

Raw Methenolone Woh asam asetat uga dikenal minangka primobolan, yaiku steroid anabolik androgenik sing asalé saka dihidrotestosteron lan umumé ditemokake minangka steroid lisan tinimbang injeksi, kanthi sipat androgenic sing lemah. Bisa digunakake kanggo perawatan penyakit sumsum tulang lan anemia,


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum

Wêdakakêna Methenolone Asetat (434-05-9) video

Raw Methenolone Acetate Pulp (434-05-9) Description

Raw Methenolone Woh asam asetat uga dikenal minangka primobolan, yaiku steroid anabolik androgenik sing asalé saka dihidrotestosteron lan umumé ditemokake minangka steroid lisan tinimbang injeksi, kanthi sipat androgenic sing lemah. Bisa dipigunakaké kanggo perawatan penyakit sumsum tulang lan anemia, luwih disengaja kanggo efisiensi terapeutik sing luwih dhuwur lan keracunan hati sing luwih rendah tinimbang karo analog 17α-alkilasi. Metenolon asetat diperkenalkan kanggo nggunakake medis ing 1961. Nanging, iki kerep disalahake ing olahraga manungsa amarga nduweni kemampuan kanggo nambah kekuatan otot lan uga ningkatake kinerja lan agresivitas. Sampeyan saged nambah kinerja ing pacuan kuda.

Wêdakakêna Methenolone Asetat (434-05-9) Spambocoran

Jeneng Product Raw Methenolone Acetate powder
Jeneng Kimia NSC-74226; SH-567; SQ-16496; premobolan
Brand NAme Primobolan, Nibal
Kelas Narkoba Androgen; Steroid anabolik; Androgen ester
CAS Number 434-05-9
InChIKey PGAUJQOPTMSERF-QWQRBHLCSA-N
Molekul Formula C22H32O3
Molekul Wwolung 344.49
Monoisotopic Mass 344.235 g / mol
Katun Point 138-139 °
Freezing Point Ora ana wektu sing kasedhiya
Biologi Half-Life Ora ana wektu sing kasedhiya
Werna Putih Solid
Skeabsahan DMSO: <10mg / mL
Storage Temperature ing -20 ° C
Application Minangka steroid anabolik


=
1 review kanggo Wêdakakêna Methenolone Asetat (434-05-9)
  1. 5 metu saka 5

    - :

    Produk METHENOLONE ACETATE banget migunani.

Tambah review

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.