bibliography

  1. Terapi Anabolic ing Kedokteran Modern, William N. Taylor. MD, kaca 75-120
  2. Obat, Atlet, lan Kinerja Fisik, disunting dening John A. Thomas, Page 27-30
  3. Osteoporosis: Pathogenesis lan Manajemen, disunting dening RM Francis, kaca 101-130