Tepung Testosteron Wewang Aset (1045-69-8) Produsen - Buyaas Steroid bubuk

Wit Testosteron Wêdakakêna asetat (1045-69-8)

Oktober 23, 2018
SKU: 1045-69-8
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
(1 review customer)

Tepung Testosteron Wêdhét asam asetat yaiku steroid androgen lan anabolik lan ester testosteron. Iki digunakake kanggo nambani hipogonadisme lanang lan jinis tartamtu kanker payudara. Sampeyan ora cetha yen nggunakake testosteron kanggo tingkat kurang amarga tuwa iku migunani utawa mbebayani.


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum

Wit Testosteron Wesi Acetate (1045-69-8) video

Wit Testosteron Wêdakakêna asetat (1045-69-8) Gambaran

Tepung Testosteron Wêdhét asam asetat yaiku steroid androgen lan anabolik lan ester testosteron. Iki digunakake kanggo nambani hipogonadisme lanang lan jinis tartamtu kanker payudara. Sampeyan ora cetha yen nggunakake testosteron kanggo tingkat kurang amarga tuwa iku migunani utawa mbebayani. Testosteron easter bisa digunakake minangka gel utawa tembelan sing ditrapake kanggo kulit, injeksi menyang otot, tablet sing diselehake ing pipi, utawa tablet sing dijupuk dening tutuk.

Testosteron Wêdhal asetat yaiku steroid androgen lan anabolik lan ester testosteron. Tepung Testosteron Wêdakakèna asétat nduwèni panyerapan luwih cepet ing awak sajroning èstèk liya. Minangka aturan umum, ester luwih cepet / cendhek, luwih dhuwur predisi kanggo PIP (rasa injeksi). Supaya suntik wêdakakêna testosteron asetat luwih nyusahake banjur injeksi Testosteron liya

Wit Testosteron Wadah acetate Spambocoran

Jeneng Product Tepung Testosteron Wewang asetat
Jeneng Kimia androst-4-en-17β-ol-3-siji 17β-acetate, Deposteron; 1045-69-8; Testosteron 17-acetate; Amolisin; Farmatest
Brand NAme Aceto-Sterandryl, Aceto-Testoviron, Amolisin, Androtest A, Deposteron, Farmatest, Perandrone A
Kelas Narkoba steroid androgen lan anabolik, agen anabolik
CAS Number 1045-69-8
InChI Key DJPZSBANTAQNFN-PXQJOHHUSA-N
Molekul Formula C22H30O4
Molekul Wwolung 358.4712
Monoisotopic Mass 330.219 g / mol
Katun Point 228-230 ° C
Freezing Point 2 ℃
Biologi Half-Life Ora ana data sing kasedhiya
Werna Bubuk kristal putih
Skeabsahan 5.43e-03 g / l
Storage Temperature RT
aplikasi Lan Androgen. Bodybuilding


=
1 review kanggo Wit Testosteron Wêdakakêna asetat (1045-69-8)
  1. 5 metu saka 5

    - :

    Produk TESTOSTERONE ACETATE banget migunani.

Tambah review

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.