Kabeh babagan Nolvadex

1.What is Nolvadex? Piye cara kerjane? 2. Nolvadex migunakake
3.Nolvadex dosis Hasil 4.Nolvadex
Setengah umur 5.Nolvadex Efek samping 6.Nolvadex
Keuntungan 7.Nolvadex Komentar 8.Nolvadex
9.Nolvadex didol 10.Nolvadex kanggo ngobati infertilitas ing wanita


1.
Apa Nolvadex? Piye cara kerjane? Buyaas

Ing wayahe, kanker payudara minangka salah sawijining penyakit sing paling umum sing ditandhani wanita. Akeh riset wis rampung lan isih ditindakake ing obatan sing bisa mbantu wong urip tanpa kanker. Nolvadex (54965-24-1) yaiku salah sawijining pangobatan sing wis bisa dianggep bermanfaat kanggo nyegah lan ngobati kanker payudara. Liyane saka sing menehi kemampuan duwe entuk Panggonan ing panggung global.

Nolvadex (54965-24-1) minangka pil lisan sing wis efektif ing perawatan pasien sing duwe kanker stadium lanjut. Iki ditemokake ing 1966, lan sinau minangka obat perawatan kanker diwiwiti ing 1970. Ing 1998, obat kasebut minangka obat pisanan kanggo njaluk persetujuan saka FDA kanggo nyegah kanker payudara. Riset rampung nunjukake yen Nolvadex ngurangi kemungkinan nandhang kanker payudara dening 50% kanggo wanita sing duwe risiko dhuwur ngembangake.

Kanggo mangerteni carane Nolvadex bisa digunakake, sampeyan kudu ngerti yen sel kanker payudara mbutuhake hormon wadon sing dikenal minangka estrogen kanggo tuwuh lan nambah. Mulane, Tamoxifen bisa ngatasi iki kanthi saingan karo estrogen kanggo naleni reseptor estrogen ing sel kanker payudara.

Nolvadex (54965-24-1) sacara resmi disebut minangka modulator reseptor estrogen selektif (SERM). Mulane, nyuda pertumbuhan lan reproduksi sel kanker payudara kanthi ngalangi estrogen ing dada.

Liyane saka Nolvadex gelut estrogen ing sel kanker payudara, uga nyalin efek positif sing nyebabake estrogen ing sistem awak. Kanggo wanita postmenopausal sing ana ing tamoxifen, bisa ngurangi resiko penyakit jantung lan osteoporosis (kondisi sing nyebabake nyuda balung) tanpa kudu ngganti terapi hormon.

2. Nolvadex migunakake Buyaas

Nolvadex wis dienggo wiwit pirang-pirang dina perawatan saka macem-macem kahanan. Nerangake minangka Juruwilujeng karo mayoritas wong lanang lan wadon sing nandhang penyakit kasebut sethithik sapisan ing umur. Kene sawetara saka Nolvadex migunakake sing wis digawe iku metu;

  • Nolvadex bisa diwenehake marang wong lanang lan wanita minangka pengobatan kelenjar getah bening kanker payudara positif utawa kelenjar getah bening-limfatik setelah dibantu. Panggunaan Nolvadex wis buktiaken dadi luwih migunani nalika ngatasi kanker sing duwe reseptor estrogen lan progesteron positif. Nolvadex nyuda risiko kanker nransfer menyang susu sing ngelawan.
  • Wong lanang lan wadon sing duwe kanker payudara metastatik (kanker sing nyebar) bisa diwènèhi resep Nolvadex.
  • Wanita sing ngalami duktum karsinoma ing situ (DCIS) lan sing wis ngalami operasi lan terapi radiasi uga entuk manfaat saka tamba kasebut. Ing kasus iki, Nolvadex bisa ngurangi risiko nandhang kanker payudara invasif. Nanging, risiko lan entuk manfaat saka perawatan iki, mesthine dibahas sadurunge.
  • Wanita sing duwe risiko dhuwur ngembangake kanker payudara uga bisa diwenehake karo obat kasebut kanggo ngatasi kemungkinan nandhang penyakit kasebut. Nanging, risiko lan keuntungan saka perawatan iki, mesthine dibahas ing kasus iki.
  • Salah siji saka Nolvadex sing ora biasa nggunakake perawatan kanker ovarium.


Pandhuan Ultimate kanggo Nolvadex kanggo nambani kanker payudara

3. Nolvadex dosis Buyaas

Dosis Nolvadex ora kudu dadi dhuwur banget; iku SERM kuat sing uga dianggo dosis sing kurang. Kanggo perawatan medis, sing khas Nolvadex dosis yaiku 10-20mg, sing ditindakake kaping pindho saben dina.

Kanggo efek anti-estrogen lan pro-testosteron, dosis Nolvadex kudu antara 10-40mg saben dina. Dosis sing sampeyan pilih gumantung ing ukuran, gol, lan jumlah wektu sampeyan pengin.

Wigati dicathet yen dosis Nolvadex sing luwih dhuwur ora ateges efek sing luwih positif. 10-40 mg bakal menehi efek sing signifikan lan cepet sing kudu ngurangi efek mbebayani ngenani steroid anabolik.

Ora ana pertimbangan khusus sing ditrapake babagan administrasi Nolvadex. Iku pilihan kanggo njupuk iku sadurunge, sawise, utawa nalika mangan. Sampeyan uga bisa duwe apa ing esuk utawa ing wayah wengi. Kadhangkala diparani supaya sampeyan ora nyilikake dosis Nolvadex.

4. Asil Nolvadex Buyaas

Nolvadex nyebabake nyegah kanker yaiku sawetara sing paling apik dibanding obat kanker liyane. Hasil nuduhaken penurunan 50 ing wanita sing wis diobati kanggo kanker payudara sing invasif lan ora invasif. Njupuk wektu kanggo limang utawa sepuluh taun wis bukti ngurangi reoccurrence kanker payudara padha lan uga risiko payudara liyane sing kena infèksi.

Nolvadex uga ndadekake solusi sing banget ing perawatan ginekomastia minangka obat preventif lan minangka perawatan awal perkembangan awal sing padha. Ing panaliten acak rampung ing sepuluh pasien ing sawijining sasi, pitu ana sing ngalami penurunan ing ukuran dada. Sekawan wong sing nandhang gynecomastia nglarani ngrasakake. Ora ana keracunan sing kacarita.

Uga menehi hasil banget ing stimulasi produksi Testosteron amarga wis dilapurake maneh maneh sawise papat minggu.

5. Nolvadex setengah urip Buyaas

The Nolvadex setengah urip wis banget dawa dibandhingake karo senyawa lisan liyane. Kira-kira limang nganti pitung dina karo sawetara pasinaon nuduhake yen setengah nyawa Nolvadex bisa pindhah nganti patbelas dina.

6. Efek sisih Nolvadex Buyaas

Nolvadex minangka tamba sing dikenalaké luwih saka sèket taun kepungkur, lan ora ana saora-orané sing wis ditliti kanthi cekap. Wis akeh keuntungan, nanging ana uga Efek samping Nolvadex sing bisa nyusahake sampeyan. Ora, Nanging, tegese yen sampeyan miwiti njupuk, sampeyan kudu ngalami efek sisih Nolvadex. Paling akeh, sampeyan ora bakal nandhang sangsara.

Asring, efek samping Nolvadex bisa ditebak saka segi panggunaan lan suwene sampeyan bakal nandhang sangsara. Sampeyan uga perlu dicathet menawa efek samping tansah bisa dibaleni lan tansah ilang nalika sampeyan rampung karo perawatan.

Sawise sampeyan ngrungokake awak, sampeyan bakal mangerteni yen efek samping bisa dadi abot ing sawetara kondisi, lan sampeyan bisa ngurangi utawa nyegah kanthi nggawe sawetara owah-owahan. Sawetara efek sisih umum kalebu;

  • Nyuda libido

Ora ana wong kepengin nindakake kanthi apik ing amben, luwih-luwih yen sampeyan wis nindakake kanthi becik. Sanajan salah siji saka keuntungan Nolvadex sing ningkatake tingkat testosteron, uga bisa ngurangi dorongan seksual. Studies rampung nuduhake yen sawetara pangguna Nolvadex ngelehake libido kurang, dene kanggo liyane, dadi ora ana.

  • Mundhut rambute

Rambut rontog bisa dadi nyeri. Sayange, iki kedadeyan biasa kanthi nggunakake Nolvadex.

  • Hot flashes
  • Bengkak ing tangan, ankles, lan sikil
  • Discharge vaginal

Punika efek samping Nolvadex sing butuh perhatian medis langsung;

  • A pangowahan ing sesanti sampeyan
  • Rasa pincang (ora bisa nindakake aktivitas saben dina kanthi normal)
  • Mual (ketidakmampuan kanggo mangan utawa rumangsa lega sanajan sawise njupuk obat sing diwènèhaké)
  • Pecah vagina sing disertai karo getihen, rasa nyeri lan menstruasi irregularities
  • Susu lumps anyar.
  • Bengkak, nyeri, utawa abang ing salah siji sikil utawa tangan lan ora liyane


Pandhuan Ultimate kanggo Nolvadex kanggo nambani kanker payudara

7. Nolvadex keuntungan Buyaas

  • Ngurangi gynecomastia

Akeh wong ora weruh gynecomastia utawa boobs wong minangka kondisi abot, nanging kanthi nyata iku. Iku pangembangan jaringan susu ing lanang. Biasane, iki disebabake owah-owahan ing hormon siji amarga faktor kaya umur utawa panggunaan steroid.

Ing kasus iki, paningkatan rasio estrogen / testosteron bisa dadi panyebab utama. Uga, stimulasi estrogenic utawa kurang androgenik sing mundhak liwat interaksi reseptor estrogen utawa androgen bisa dadi sabab.

Wong sing nandhang sangsara ora mung bisa ndeleng owah-owahan ing tampilan fisik, nanging uga bisa nyebabake psikologis. Liyane saka ilang kapercayan, bisa nggawe siji nandhang sungkowo menyang titik arep ngeculake dhewe. Malah luwih elek, bisa nggawe wong nyoba angel kanggo ndhelikake supaya arep kanggo klambi gedhe lan supaya aktivitas sing bisa nyedhakake awak, yaiku, nglangi.

Saiki, akeh wong kanthi kondisi iki tansah nandhakake solusi sing langgeng. Sing apik, salah sijine Nolvadex keuntungan yaiku nyuda dodo gedhe tanpa nggawe wong ngalami efek samping. Nolvadex, kanthi mangkono, menehi pilihan sing aman lan efektif ing perawatan saka sawetara kasus gynecomastia.

  • Tambah massa otot

Proses gain massa otot katon ora angel banget. Kabeh sing ditakoni sampeyan yaiku ngangkat bobot, diet, lan njupuk suplemen binaraga paling apik. Apa sampeyan kepingin weruh apa sing sampeyan bisa nindakake yen sampeyan mencet plateau? Prodhuk sing bisa sampeyan gunakake yen sampeyan perlu kanggo metu saka iku? Apa sampeyan ngedongkrak wutah otot?

Kasunyatan yen salah siji nggunakake Nolvadex kanggo nambah testosteron ing awak ndadekake pilihan sing tepat yen sampeyan pengin nambah massa otot kanthi nyata. Iki nyebabake tumindak hipotalamus lan kelenjar pituitri ing otak. Sing ndadékaké prodhuksi Folikel Stimulating Hormone (FSH) lan uga hormon Luteinizing (LH), sing banjur nyedhiyakake produksi Testosteron kanthi testis.

Secara statistik, yen wong njupuk 20mg Nolvadex suwene sepuluh dina, tingkat testosteron ing getih kasebut bisa nambah dening 41%. Yen dipigunakaké sajrone enem minggu, tingkat testosteron bisa nganti tingkat 84.

Testosteron minangka hormon kang produksi ana ing awak. Iku mbantu ngapikake sintesis protein otot, antarane peran liyane. Maneka faktor bisa nyebabake produksi testosteron. Kanggo ngatasi iki, sampeyan bisa nggunakake Nolvadex kanggo nambah produksi testosteron.

  • Post therapy siklus

Nolvadex iku salah siji saka SERMs non-steroid, mula pameran antagonistic Estrogenic uga efek agonist estrogenik ing awak. Sing artine ing sawetara wilayah, bisa nyebabake efek estrogenik nalika ing sawetara, bisa nyebabake dampak anti estrogen. Salah sijine efek kasebut yaiku kenaikan produksi testosteron. Uga ngurangi efek estrogen ing awak.

Iku amarga alasan iki sing Nolvadex dianggep minangka komponen penting nalika wong kepengin nindakake terapi siklus postingan. Iki amarga sawise siklus steroid anabolik bisa diowahi dadi estrogen. Akibaté, wong bisa entuk boobs lanang, sing tegese keuntunganmu bakal ilang. Kanthi estrogen inhibiting, efek samping kasebut tetep ditahan. Tingkat testosteron paling mungkin bali menyang normal minangka asil panggunaan Nolvadex.

Biasane, Nolvadex ditindakake sanalika sawise kabeh steroid anabolik wis nguripake saka awak individu. Siji ngirim njupuk 20-40mg saben dina kanggo patang enem minggu. Jumlah sing luwih dhuwur tinimbang sing ora menehi efek sing luwih penting.

Sajrone PCT, Nolvadex diterbitake bebarengan karo paling ora siji utawa loro senyawa stimulating Testosteron kayata inhibitor aromatase kaya HCG utawa Aromasin. Kauntungan saka nggunakake bebarengan iki kanggo nambah efek lan ningkatake fungsi HPTA.

Nggunakake Nolvadex sajrone siklus, mesthine kudu ditindakake yen sampeyan ngarahake supaya bisa ngatasi panekanan Testosteron amarga kemungkinan bakal ora bisa digunakake. Sing bisa berarti yen dhuwitmu bakal mudhun.

  • Bobote mudun

Ora kaya pirang-pirang taun kepungkur, bobot kelangan saiki dianggep minangka salah sawijining karcis kanggo golek apik. Liyane saka gadhah necks ngowahi, bobot kurang bisa tegese sampeyan pengin dadi luwih sehat. Nanging, kalorone kalorone ora gampang. Salah siji cara sing bisa dadi sukses ing mundhut bobot awak liwat nggunakake Nolvadex.

Studi rampung ing Asil Nolvadex ing bobot awak nuduhake yen efektif karo sebagian besar sifat sing menehi kontribusi kanggo ngetokake bobot. Umumé, Nolvadex wis dibuktekake duwe kemampuan kanggo mbantu awak ngobong lemak sing luwih akeh nalika metabolisme bisa nyebabake fungsi lipolitik sing luwih apik lan nambahake pembakaran lemak.

Bebarengan karo Clenbuterol, bisa nyebabake nyuda aktivitas lipase lipoprotein sing minangka enzim penting ing metabolisme trigliserida. Loro-lorone bisa, minangka obat kanggo ngetokake bobot. Saliyane, Nolvadex dikenal kanggo nambah kemampuan awak kanggo ngobong lemak lan uga ngedongkrak tingkat energi sing penting ing proses pembakaran lemak.

  • Nguatake fungsi sistem kekebalan awak

Nalika kita ngandhut sistem imun awak, kita nuduhake kemampuan kanggo nglawan infeksi lan penyakit. Ora dingerteni, Nolvadex duweni efek positif marang sistem kekebalan awak.

8. Reviews Nolvadex Buyaas

Gedhe produk

Alexandra M. ngandika, "Aku wis nggarap kanggo enem sasi pungkasan, lan owah-owahan awak ora kaya sing aku ngarepake. Aku wiwit nggoleki soko sing bakal ningkatake massa ototku lan ditindakake kanggo Nolvadex. Hasil Nolvadex mung apik banget. Massa otot saya tambah rame, lan aku aran kaya produk iki kudu ngucapake matur nuwun kanggo sing padha. Aku ngalembana marang sapa waé sing pengin duwe otot sing luwih gedhe. "

Pengobatan bobot awak paling apik

Priscilla K ngandika, "Sawise akeh panaliten, aku nemokake yen salah siji saka manfaat Nolvadex iku bobot mundhut. Aku ora sabar kanggo nyoba, lan langsung aku dhawuh kene; Aku njaluk paketku sedina. Dadi saiki aku wis ilang sepuluh kilogram, lan aku ora tau seneng. Saiki wis dadi obat ngetokake bobot, lan kanca-kanca lan kulawarga saya pengin nyoba. Aku ora nandhang efek samping Nolvadex sawayah-wayah, ora kaya apa aku tindak nalika nggunakake obatan bobot awak liyane. Yen sampeyan pengin ngeculake massa tanpa otak lan jantung kudu nandhang sangsara, banjur Nolvadex apa sing kudu sampeyan tindakake. "

Iku sawijining mukjizat

Leila Wagner ngandika, "Aku mung nampa mukjijat Nolvadex minggu kepungkur. Ngerti apa ajaib sing bisa? Sawise nyoba ngandhut sepuluh taun suwene tanpa luck, aku pungkasane dites positif kanthi bantuan Nolvadex, lan saiki aku nyambut gawe kanthi bungah. Aku ora yakin yen aku bisa nindakake kanggo istilah, lan aku bungah yen aku pungkasanipun nindakake. Aku isih kuciwa, lan aku mung ngarani baby miracle. Sapa wae sing wis nyoba ngandhut kudu Nolvadex dicoba. "

PCT paling apik

Cassie Houston ngandika, "Aku dhawuh prodhuk iki kanggo bojoku amarga dheweke wiwit ngembangake dodo amarga nggunakake steroid. Iku kena pengaruh banget marang dheweke amarga dheweke uga njupuk cuti sakit amarga malu. Libido uga kurang, lan kita ora lagi seneng bareng. Sawise dadi prodhuk iki, dheweke ngandika yen asil Nolvadex apik banget. Kabeh saiki wis dibalik, lan dheweke bali menyang normal. Ing susu wis suda, lan dheweke bali maneh. Libido saiki dhuwur banget. Aku pracaya iki PCT paling apik sing bakal menehi Testosterone dadi dorongan. "


Pandhuan Ultimate kanggo Nolvadex kanggo nambani kanker payudara

9. Nolvadex kanggo didol Buyaas

Sampeyan bisa uga pengin tuku bubuk Nolvadex minangka obat PCT utawa kanggo menehi hasil ora subur. Uga, sampeyan bisa nguber duwe otot sing luwih gedhe utawa pengin ngetung kanthi luwih cepet lan gampang. Pitakonan utama ing ngendi sampeyan bisa ngakses?

Salah sawijining pitakonan sing paling umum sing ditakoni wong yaiku ing ngendi sampeyan bisa tuku bubuk Nolvadex. Ora mung tuku nanging njaluk sing apik lan apik. Ngelingi yen ana akeh dalan online sing bisa sampeyan tuku saka, sampeyan manawa ora manawa salah sijine aturan Nolvadex sing aman.

Kanggo mesthekake yen sampeyan mundhut barang sing bener, sampeyan bisa milih tuku Nolvadex kanggo didol saka kita. Sampeyan bisa uga tuku Nolvadex kanthi massal kanthi rega sing adil yen niate sampeyan mundur. Ingkang apik yaiku kanthi Nolvadex, ora ana kamungkinan nyedhaki nyeri weteng utawa keracunan; iku nyata Nolvadex.

10. Nolvadex kanggo ngobati infertilitas ing wanita Buyaas

Duwe kesulitan ngandhut lan ngrasakake stress? Sampeyan ora piyambak. Statistik nuduhake yen watara 7% wanita nikah duwe masalah subur ing donya. Nanging, ora ateges, yen wong duwe kesulitan, ora bakal duwe kesempatan kanggo nahan bayi.

Salah sawijining masalah utama sing mbantu ora subur ana masalah ovulasi. Padha bisa disebabake dening sindrom ovarium polycystic, sing ditondoi dening ketidakseimbangan hormonal kanthi mangkono ngganggu obesitas normal. Kabar apik yaiku ana obat-obatan sing diwenehi lisan utawa kanthi injeksi sing mbantu ngasilake endhog yen wis ngalami kesulitan. Mulane, bakal nambah kemungkinan ovulasi sing dumadi.

Liwat iki, siji bisa nggawe wektu sing bener kanthi mangkono nambahake kesempatan kanggo ngandhut. Salah siji Blangkon Tamoxifen Citrate keuntungan sing wis ditampilake kanggo ngrangsang ovulasi kanthi efektif. Uga, iku ngundhakake ovarium kanggo ngasilake endhog endhog yen wis ngasilake siji. Kauntungan kasebut yaiku yen panggunaane ora kaya larang lan beres, kayata panggunaan gonadotropin (obat suntikan ovulasi).

Clomid tumiba ing kelas sing padha karo Nolvadex, lan loro-lorone wis umum digunakake kanggo ngobati gangguan ovulatory ing wanita sing ora subur. Padha kerja kanthi cara sing padha lan wis buktiaken kanggo ngindhuksi ovulasi ing 65-75% wanita. Nanging, Clomid teka karo efek samping kaya nipis ing lapisan endometrium lan ora bisa ngandhut. Ing sisih liya, ora ana laporan sing nyebabake efek samping Nolvadex ing uterus.

Cathetan Suku

  1. Tamoxifen: Beyond the Antiestrogen, Miturut John A. Kellen, kaca 1-201
  2. John F. Kessler, Greg A. Annussek, HarperCollins, 6 April 1999, 1-208
  3. Tamoxifen, Dr. Titus Marcus, Diterbitake kanthi bebas, 29thMaret 2019, 1-18