Pabrik Buyaas - Pabrik Anabolik Steroid

blog

Kabeh sampeyan kudu ngerti babagan Anavar (Oxandrolone) kanggo Bodybuilding

November 16, 2018
Apa Anavar (Oxandrolone)? Oxandrolone (53-39-4), didol ing sangisoré jeneng merek Oxandrin lan Anavar, antara liya yaiku obat steroid androgen lan anabolik (AAS) sing digunakake kanggo ningkataké gain bobot ing macem-macem kahanan, kanggo mbiyantu ngatasi katabolisme protein sing disebabake long-term therapy kortikosteroid, kanggo ndhukung pemulihan saka lara abot, kanggo nambani pain balung sing gegandhèngan karo osteoporosis, kanggo mbantu ...
maca liyane

Trenbolone Enanthate vs Trenbolone Acetate (Apa siji Menang?)

November 17, 2018
Apa sajake Trenbolone enanthate? Lan cara kerjane? Trenbolone enanthate (10161-35-8) lan Trenbolone asetat (10161-34-9) yaiku rong steroid anabolik androgenik sing paling umum dipigunakaké. Hasil Trenbolone Enanthate vs Trenbolone Acetate meh padha. Bentenipun muncul kanthi wekdal saben wekdal kangge nerbitaken basis Trenbolone aktif. Senajan padha muni piye wae, Trenbolone Enanthate lan ...
maca liyane

Masteron Propionate utawa Masteron Enanthate? Kang siji luwih apik kanggo sampeyan?

November 29, 2018
Apa Masteron Propionate (Drostanolone Propionate)? Masteron Propionate (521-12-0) lan Masteron Enanthate (472-61-1) yaiku varian saka Masteron kanthi prabédan cilik. Wong loro kasebut suntik lan umum ing antarane binaraga. Perbedaan utama antarane loro yaiku administrasi dosis lan setengah urip. Dosis Masteron Propionate luwih cilik nanging diwenehi saben dina wiwit tamba cepet lan ngilangake ...
maca liyane