BUYAAS About Us - Manufacturers of Anabolics Steroid

Hengfei Biologi Teknologi Co, Ltd

Luohe Hengfei Biological Technology Co, Ltd, ditemokake ing 2008, minangka perusahaan biokimia farmasi dhuwur-tech kanggo nggabungake produksi, R & D lan dodolan. Iku nemokake ing Luohe Chemical Industry Park, berkomitmen kanggo riset lan pangembangan industri farmasi canggih, nyediakake produk-produk inovatif lan layanan berkualitas tinggi kanggo industri farmasi.

Bioteknologi Hengfei kanthi platform bioteknologi, teknologi kimia lan analitis analitis, fokus ing pengembangan API, intermediet lan bahan kimia, nalika nyediakake layanan CRO, CMO, lan layanan riset analitik lan kualitas kanggo perusahaan-perusahaan ing industri biomedis.

Hengfei Biotechnology nduweni tim manajemen lan tim R & D kelas siji, kalebu akeh ahli sing pinter ing bidang pengembangan proses sintesis farmasi lan riset kualitas farmasi. Iki terkenal lan paling penting ing bidang kimia farmasi, teknologi sintetis, pengembangan narkoba, bioengineering, lan liya-liyané. Pelanggan lan mitra perusahaan wis teka ing saindhenging donya, mbentuk hubungan sing cedhak karo akeh perusahaan farmasi ing Amerika Utara, Eropah, India lan China.

Menulis prinsip "Quality Quality, Customer First, Jujur Service, Mutual Benefit", Hengfei Biotechnology Co., Ltd. nyedhiyakake pelanggan kanthi produk puas kanthi uji coba sampurna lan layanan berkualitas tinggi.

Sincerely looking forward to cooperating with you and achieving future win2win!

  • Sintesis khusus lan kontrak R & D
  • Pabrik cilik-cilik & gedhe-gedhe
  • Blok bangunan kanggo panemuan obat
  • Proses R & D lan pembangunan rute anyar

Tim Manajemen

Gambar latar belakang situs web buyaas

Jack Z.

CEO, Pendiri perusahaan

Gambar latar belakang situs web buyaas

Tandhani. Z. C

Pembentukan bebarengan.

Gambar latar belakang situs web buyaas

Lily Huang

CFO

Situs web karakter Bubuyaas

Peter J.

Coo.

biokimia perusahaan farmasi teknologi tinggi kanggo nggabungake produksi, R & D lan dodolan.

Bioteknologi
95%
Teknologi Kimia
90%
Pengujian analitis
85%
CRO, layanan CMO
88%
Pengujian analitis
95%
Layanan Riset Mutu
80%

kanthi teknologi bioteknologi sing kuat, teknologi kimia lan analisis analitik, fokus ing pengembangan API, intermediet lan bahan kimia, nalika nyediakake layanan kualitas CRO, CMO, lan analisis riset analitik lan kualitas kanggo perusahaan ing industri biomedis.

Kita duwe laboratorium lan peralatan paling canggih, tim R & D lan staf manajemen paling dhuwur ing donya.

ISO9001: 2000 lan GMP Certification.

10
Taun Pengalaman
776
Medicament Darmen
158
Penghargaan ditampa
200000
Wong sing nampa

Book an Appointment

Langganan kanggo entuk informasi paling anyar babagan klinik kita.
Sampeyan bakal nampa warta lan bonus paling anyar.